To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

matt - Czw 17 Cze, 2010

a może w tą niedziele coś pojeździmy? (ja tak czy siak planuje coś pojeździć przed jokerem)... może niekoniecznie dywizjonu ale jakieś podkrakowskie wioski :rotfl: .... w pare aut można by coś ogarnąć :>
Cassis - Czw 17 Cze, 2010

matt, ja mam niedziele wolną, jak coś to dawaj znać smsem, na facebooku, morsem.
106 - Czw 17 Cze, 2010

michool_vt napisał/a:
Loko napisał/a:
Zorganizowaliśmy takie jeżdżenie hothatchowo jakiś czas temu i nikt nie zostawił zawiasu felg i opon, sam tez nie raz jak mam ochotę to jadę tam rozrzucam opony i szybko leci i też nic tam nie zostawiłem :rotfl:
true, byłem tam, było w pindol fajnie, a biedny skacowany Loko mierzył nam czasy :]

ooo i ja tam bylem...

i mi panda :]

Janusz - Czw 17 Cze, 2010

Cytat:
i mi panda :]

panda pięknie leciała bokiem po rondzie :D

matt - Czw 17 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
panda pięknie leciała bokiem po rondzie

tak? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XHxDkThYCu8

Tomcat - Czw 17 Cze, 2010

matt napisał/a:
a może w tą niedziele coś pojeździmy? (ja tak czy siak planuje coś pojeździć przed jokerem)... może niekoniecznie dywizjonu ale jakieś podkrakowskie wioski :rotfl: .... w pare aut można by coś ogarnąć :>

Tychy to prawie że podkrakowska wioska, no i w końcu będziemy w tej samej klasie :P

Co do lotniska, jak coś ogarniecie i mówicie że nie wrócę bez zawiasu to bardzo chętnie.

Janusz - Pią 18 Cze, 2010

matt napisał/a:

nieeee ;p

Tomcat napisał/a:
Co do lotniska, jak coś ogarniecie i mówicie że nie wrócę bez zawiasu to bardzo chętnie.

w foce było lajtowo i zawias nie ucierpiał, ale francuz to nie wiem czy to zniesie :D

Tomcat - Pią 18 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
matt napisał/a:

nieeee ;p

Tomcat napisał/a:

w foce było lajtowo i zawias nie ucierpiał, ale francuz to nie wiem czy to zniesie :D

Wczoraj przeglądałem całe zawieszenie u mnie i pomimo dziur, upalania i wieku, trzyma się nieźle :P

Janusz - Pią 18 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:
Wczoraj przeglądałem całe zawieszenie u mnie i pomimo dziur, upalania i wieku, trzyma się nieźle :P

chodziło mi raczej o porównanie miękkiego zawiasu z foki to dechy ze sporta:), ale do Loko mi i tak daleko :rotfl:

Przem_106 - Nie 20 Cze, 2010

zefir napisał/a:
jak ktos bedzie w rally landzie 19.06 to niech da znac moze bedzie okazja pogadac, bo ja tez bede wtedy tam upalal ;)

Mysmy byli i upalili ;D

Mick - Nie 20 Cze, 2010

hmm... mnie tam przecież nie było :P

wszystko ok z samochodem?

Przem_106 - Nie 20 Cze, 2010

Tak.
Stare opony zabilismy do zera, przyjęlismy kilka przeszkod przodem, ale ogólnie pozytywny i udany dzień.

Nath - Pon 21 Cze, 2010

Tez bylem, choc poprzednia runda bardziej mi pasowala.. Byla po czystym i rownym, teraz w conajmniej 2 miejscach musialem mocno odhamowac by sie przeturlac przez dziury, juz nie wspomne o ciasnych przejazdach miedzy galeziami.. A Pug stal obok mojego auta nawet w serwisie tak teraz skojarzylem po foto :)
Mick - Pon 21 Cze, 2010

Przem_106 napisał/a:
Tak.
Stare opony zabilismy do zera, przyjęlismy kilka przeszkod przodem, ale ogólnie pozytywny i udany dzień.

no ładnie... i nowy zderzak poszedł się .... :)

zefir - Pon 21 Cze, 2010

Przem_106 napisał/a:
zefir napisał/a:
jak ktos bedzie w rally landzie 19.06 to niech da znac moze bedzie okazja pogadac, bo ja tez bede wtedy tam upalal ;)

Mysmy byli i upalili ;D
Obrazek

to szkoda ze sie nie ustawilismy, bo ja bylem na plycie lotniska i sporadycznie przy fiescie s2000 i pezocie 207 RC , dalej sie nie zapuszczalem, bo duzo sie u nas dzialo

pozdro