matt - Czw 17 Cze, 2010 a może w tą niedziele coś pojeździmy? (ja tak czy siak planuje coś pojeździć przed jokerem)... może niekoniecznie dywizjonu ale jakieś podkrakowskie wioski .... w pare aut można by coś ogarnąć Cassis - Czw 17 Cze, 2010 matt, ja mam niedziele wolną, jak coś to dawaj znać smsem, na facebooku, morsem.106 - Czw 17 Cze, 2010
michool_vt napisał/a:
Loko napisał/a:
Zorganizowaliśmy takie jeżdżenie hothatchowo jakiś czas temu i nikt nie zostawił zawiasu felg i opon, sam tez nie raz jak mam ochotę to jadę tam rozrzucam opony i szybko leci i też nic tam nie zostawiłem
true, byłem tam, było w pindol fajnie, a biedny skacowany Loko mierzył nam czasy
ooo i ja tam bylem...
i mi panda Janusz - Czw 17 Cze, 2010
Cytat:
i mi panda
panda pięknie leciała bokiem po rondzie matt - Czw 17 Cze, 2010
a może w tą niedziele coś pojeździmy? (ja tak czy siak planuje coś pojeździć przed jokerem)... może niekoniecznie dywizjonu ale jakieś podkrakowskie wioski .... w pare aut można by coś ogarnąć
Tychy to prawie że podkrakowska wioska, no i w końcu będziemy w tej samej klasie
Co do lotniska, jak coś ogarniecie i mówicie że nie wrócę bez zawiasu to bardzo chętnie.Janusz - Pią 18 Cze, 2010
matt napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=XHxDkThYCu8
nieeee
Tomcat napisał/a:
Co do lotniska, jak coś ogarniecie i mówicie że nie wrócę bez zawiasu to bardzo chętnie.
w foce było lajtowo i zawias nie ucierpiał, ale francuz to nie wiem czy to zniesie Tomcat - Pią 18 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
matt napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=XHxDkThYCu8
nieeee
Tomcat napisał/a:
Co do lotniska, jak coś ogarniecie i mówicie że nie wrócę bez zawiasu to bardzo chętnie.
w foce było lajtowo i zawias nie ucierpiał, ale francuz to nie wiem czy to zniesie
Wczoraj przeglądałem całe zawieszenie u mnie i pomimo dziur, upalania i wieku, trzyma się nieźle Janusz - Pią 18 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Wczoraj przeglądałem całe zawieszenie u mnie i pomimo dziur, upalania i wieku, trzyma się nieźle
chodziło mi raczej o porównanie miękkiego zawiasu z foki to dechy ze sporta:), ale do Loko mi i tak daleko Przem_106 - Nie 20 Cze, 2010
zefir napisał/a:
jak ktos bedzie w rally landzie 19.06 to niech da znac moze bedzie okazja pogadac, bo ja tez bede wtedy tam upalal
Mysmy byli i upalili
Mick - Nie 20 Cze, 2010 hmm... mnie tam przecież nie było
wszystko ok z samochodem?Przem_106 - Nie 20 Cze, 2010 Tak.
Stare opony zabilismy do zera, przyjęlismy kilka przeszkod przodem, ale ogólnie pozytywny i udany dzień.Nath - Pon 21 Cze, 2010 Tez bylem, choc poprzednia runda bardziej mi pasowala.. Byla po czystym i rownym, teraz w conajmniej 2 miejscach musialem mocno odhamowac by sie przeturlac przez dziury, juz nie wspomne o ciasnych przejazdach miedzy galeziami.. A Pug stal obok mojego auta nawet w serwisie tak teraz skojarzylem po foto Mick - Pon 21 Cze, 2010
Przem_106 napisał/a:
Tak.
Stare opony zabilismy do zera, przyjęlismy kilka przeszkod przodem, ale ogólnie pozytywny i udany dzień.
no ładnie... i nowy zderzak poszedł się .... zefir - Pon 21 Cze, 2010
Przem_106 napisał/a:
zefir napisał/a:
jak ktos bedzie w rally landzie 19.06 to niech da znac moze bedzie okazja pogadac, bo ja tez bede wtedy tam upalal
to szkoda ze sie nie ustawilismy, bo ja bylem na plycie lotniska i sporadycznie przy fiescie s2000 i pezocie 207 RC , dalej sie nie zapuszczalem, bo duzo sie u nas dzialo