was79 - Pon 19 Lip, 2010 To mnie Konradzie pocieszyłeś...anjas - Pon 19 Lip, 2010 moja Hania ma 23 miesiące. Nigdy nie przeszkadzała mi w graniu
A teraz siada ze mną, bierze drugiego pada i udaje, że gra ze mną was79 - Pon 19 Lip, 2010 to jeszcze 17 miesiecy i też Zosię tego nauczę anjas - Pon 19 Lip, 2010
was79 napisał/a:
to jeszcze 17 miesiecy i też Zosię tego nauczę
miałem na myśli, że nie przeszkadzała grać od pierwszego dnia życia KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
anjas napisał/a:
moja Hania ma 23 miesiące. Nigdy nie przeszkadzała mi w graniu
A teraz siada ze mną, bierze drugiego pada i udaje, że gra ze mną
bo pewnie twoja żona się nią zajmuje gdy ty grasz. Graża uważa że skoro mam czas na głupoty to mogę się w tym czasie zająć dzieckiem anjas - Pon 19 Lip, 2010 kwestia odpowiedniego wychowania... i dziecka i żony
A serio, przecież nie gram cały czas. Najczęściej włączam konsolę jak już położymy córeczkę spać.was79 - Pon 19 Lip, 2010 my bad.
W sumie jak wypuszczą GT, to nasze dzieci będą po maturze, więc nie jest źle KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
anjas napisał/a:
kwestia odpowiedniego wychowania... i dziecka i żony
A serio, przecież nie gram cały czas. Najczęściej włączam konsolę jak już położymy córeczkę spać.
moja zasypia ok 23 anjas - Pon 19 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
moja zasypia ok 23
no cóż... moja Hania do niedawna zasypiała o 19 a teraz o 20.was79 - Pon 19 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
Graża uważa że skoro mam czas na głupoty to mogę się w tym czasie zająć dzieckiem
Koorde to hasło, to chyba standartowo kobiety mają zakodowane.KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
was79 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Graża uważa że skoro mam czas na głupoty to mogę się w tym czasie zająć dzieckiem
Koorde to hasło, to chyba standartowo kobiety mają zakodowane.
tak to jest, albo pracujesz w pracy albo w domu, odpoczywanie to zmarnowany czas no chyba że na zakupy... Michał - Pon 19 Lip, 2010 nie zapomne zakupów kondzia
co dzwonilismy z marcelem i kulką zeby wpadał na balety to
- jestem na zakupach
- ziom ale jest 22:30
- no wlasnie zaczynam robić zakupy z grażą
KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
Michał napisał/a:
nie zapomne zakupów kondzia
co dzwonilismy z marcelem i kulką zeby wpadał na balety to
- jestem na zakupach
- ziom ale jest 22:30
- no wlasnie zaczynam robić zakupy z grażą
ziom, to jedyna pora gdzie nie ma korków przy kasach i na ulicach Tesco na Kabatach jest otwarte non toper PiTT - Pon 19 Lip, 2010 chooja prawda, wtedy właśnie najbardziej zawalony ziomami co kupują browara i pęto kiełbasy pod blanty
polecam leclerca na ursynowie, tam w ciągu tyg. jest pusto przy kasach
piątek / sobota i niedziela jak dla mnie są wyjęte z robienia zakupów bo zaczynają się wtedy pielgrzymki rodzinne i zwiedzanie supermarketówKonradMK - Pon 19 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
chooja prawda, wtedy właśnie najbardziej zawalony ziomami co kupują browara i pęto kiełbasy pod blanty
polecam leclerca na ursynowie, tam w ciągu tyg. jest pusto przy kasach
piątek / sobota i niedziela jak dla mnie są wyjęte z robienia zakupów bo zaczynają się wtedy pielgrzymki rodzinne i zwiedzanie supermarketów
ale w tesco nie ma czego zwiedziać, wchodzisz, kupujesz, wychodzisz. nigdy tam nie stoję w kolejce*