"No, a w kieszeni zostaje 700 zł. Niewiele? Może i tak, ale jeżeli powiem że to ponad 200 piw – sytuacja zmienia się dramatycznie."
Hehehehe - widać że masz dużo z Jurasem doczynienia Pirania - Śro 28 Wrz, 2011 to cytat z tego porównania, męska argumentacja wiec pewnie do Was trafi Bad-i - Wto 04 Paź, 2011 he he mial byc Iphone 5 a jest 4s - czyli znowu dali doopy Bonczek - Wto 04 Paź, 2011 Dobrze, bo wymianę mam dopiero w przyszłym roku M - Śro 05 Paź, 2011 iphone jest dla pedałów anjas - Śro 05 Paź, 2011
M napisał/a:
iphone jest dla pedałów
a ipady itp. dla arcypedałów!!!Bart - Śro 05 Paź, 2011 prawdziwi faceci rozmawiają tylko przez telefon stacjonarny!M - Śro 05 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
iphone jest dla pedałów
a ipady itp. dla arcypedałów!!!
Polubiłeś się w końcu z ipadem? PiTT - Śro 05 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
iphone jest dla pedałów
hehehe, prawda to, ale trzeba przyznać że mega wygodne anjas - Śro 05 Paź, 2011
M napisał/a:
anjas napisał/a:
M napisał/a:
iphone jest dla pedałów
Polubiłeś się w końcu z ipadem?
Zaakceptowalismy się nawzajem. Za to Moja córka go uwielbia PiTT - Śro 05 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
anjas napisał/a:
M napisał/a:
iphone jest dla pedałów
Polubiłeś się w końcu z ipadem?
Zaakceptowalismy się nawzajem. Za to Moja córka go uwielbia
masz jedynkę czy dwójkę?
3g czy bez?M - Śro 05 Paź, 2011 Ja jestem w szoku jak dzieci oswajają się z technologią na przykładzie mojej Tysi.PiTT - Śro 05 Paź, 2011
M napisał/a:
Ja jestem w szoku jak dzieci oswajają się z technologią na przykładzie mojej Tysi.
to prawda, z drugiej strony szkoda że dzieciaki nie będą mogły doświadczyć tego co my w dzieciństwie, atari, commodore, amiga itd.
pamiętam jak to wszystko mnie wtedy jarało
a teraz dzieciak dostaje psp, ma w domu ps3, xboxa, lapsa, ipada, do wyboru do koloru, pewnie gre rzuci w kont po chwili i po zabawie
wydaje mi się że kiedyś te rzeczy bardziej cieszyłyM - Śro 05 Paź, 2011 To jest relatywne, kiedyś dzieci latały po ulicy z patykiem i fajerką a nasze pokolenie miało już atari,commodory, filmy na wideo etc etc.
Moim zdaniem ważne żeby nie zatracić człowieczeństwa w technologii.Maciusiowy - Śro 05 Paź, 2011
M napisał/a:
Moim zdaniem ważne żeby nie zatracić człowieczeństwa w technologii.