budzik - Nie 18 Maj, 2014 Yyy Anonymous - Nie 18 Maj, 2014 strasznie GeKo - Nie 18 Maj, 2014 Ponoć z koordynacja było słabo na miejscu. Martin. H był na miejscu. Straż nie wiedziała jak się zabrać do wycinania. Dziewczyna była przytomna jak ją wyciągali.106 - Nie 18 Maj, 2014 maga gratulacje dla Bad-iego.. fenomenalna jazda jarek-malopolska - Nie 18 Maj, 2014 JEST FILM Z DZWONA:
PO FOTACH MYSLAŁEM, ZE MOZE AUTO ROZCINALI I DLATEGO TAK WYGLADA ALE PATRZAC NA FILM... Kenet - Nie 18 Maj, 2014 o faaakqbica - Nie 18 Maj, 2014 przekurewnie grubo Bad-i - Nie 18 Maj, 2014 Ja juz w domku, dzwon gruby ale fakt faktem ze przy takim zawieszeniu to Sergio za grubo tam szedl.
Nas na pierwszej petli tez tam sponiewieralo. Pozniej sklikalismy zawias i bylo lepiejsiema - Nie 18 Maj, 2014
PO FOTACH MYSLAŁEM, ZE MOZE AUTO ROZCINALI I DLATEGO TAK WYGLADA ALE PATRZAC NA FILM...
Jednak chyba rozcinali. Na filmie widać, że prawy słupek jednak istnieje.
Ale mega fart w tym całym nieszczęściu, jeśli faktycznie- tak jak OsRecords pisze na Youtube- oboje wyjdą z tego bez szwanku. Na kolanach do Częstochowy i na mszę do końca roku...
A na święta nowy zawias na tył do Saxo
Dużo zdrowia załodze...Chloru - Nie 18 Maj, 2014 siema, temu Pugu to raczej żaden zawias nie pomoże layer - Nie 18 Maj, 2014 Auto zostało dosyć mocno pocięte przez strażaków, więc dlatego taki efekt na zdjęciach, co nie zmienia faktu, że auto prawie się rozerwało na pół.
Ciekawe jak by takie uderzenie wytrzymała nowa, współczesna rajdówka.
Bad-i, było solidne tempo, tam gdzie stałem no i widzę, że pojechałeś z Pawełm Pochroniem
siema - Nie 18 Maj, 2014
Chloru napisał/a:
siema, temu Pugu to raczej żaden zawias nie pomoże
Ciiiii... Bad-i - Pon 19 Maj, 2014 I nasze przejazdy