M - Nie 14 Lis, 2010 Automatyczną reakcją na taki tekst powinien być liść z siłą 5 kiloniutonów w błednikJanusz - Nie 14 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
obawiam się że w razie problemów byśmy i tak zostali sami...
ziom to akurat jest pewne, całe to ONZ i inie sranie w banie to wielka kpina.... jakby ktoś w nas przyje.bał to wszyscy nasi rzekomi sprzymierzeńcy by się oburzyli i zwracali do władz państwa które nas najechało o zaprzestanie działań zbrojnych w naszym kraju. Oczywiście wszystko medialnie i na pokaz, ale żaden nie kiwnąłby palcem... Chyba ze USA zwęszyłoby w tym interes. to niestety nie jest nic nowego... zawsze każdy miał nas w dupie... a Najgorsze jest to ze przy obecnym wyposażeniu naszego wojska to my nawet nie mamy sensu się próbować bronic w bezpośredniej walce.Barejka - Nie 14 Lis, 2010 ale latara poszla by z mojej strony w tego starego pryka Janusz - Nie 14 Lis, 2010
Barejka napisał/a:
ale latara poszla by z mojej strony w tego starego pryka
a ja bym mu nic nie zrobił Barejka - Nie 14 Lis, 2010 Janusz, boś dupa Bart - Nie 14 Lis, 2010 Ikonowicz był cwany, bo za nim tłum(ek) zwolenników stał. Podejrzewa, że gdyby znalazł się na solo z tym chłopaczkiem nieco inaczej by się zachowywał M - Nie 14 Lis, 2010 11-stego już taki cwany nie był chyba
Ogólnie jestem przeciwko przemocy i grozeniu zabiciem kogos, chyba że w samoobronie.
Tzn jakby ktoś mi groził śmiercią to bym sie nie wahał bo niewiadomo czy mówi na poważnie czy nie.Janusz - Nie 14 Lis, 2010
Barejka napisał/a:
Janusz, boś dupa
taaaa.... tyle ze jakbyś mu wypłacił latare, to mógłbyś sobie od razu szukać adwokata, chociaż nie wiem czy to w oglóle miałoby to sensy gdyby latara była nagrana
po drugie jakbyś mu wypłacił latare to tłumek potem Tobie.
ale fakt jestem dupa, i nie potrafie kogoś uderzyć do póki nie dostane od niego latary...;p taka bariera psychiczna za to po jej przełamaniu juz nie ma z tym problemu
chyba ze jest K.O po pierwszym strzale Barejka - Nie 14 Lis, 2010 Janusz, trzeba byloby walic latare i uciekac kamil - Nie 14 Lis, 2010 dlatego noszę śrubokręt.PiTT - Nie 14 Lis, 2010
kamil napisał/a:
dlatego noszę śrubokręt.
jak łazienka jest zamknięta
kamil - Nie 14 Lis, 2010 zbyt często się zamykasz PiTT - Nie 14 Lis, 2010