To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Nie 14 Lis, 2010

Poliaki się kłócą a tutaj taki kwiatek xD

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nL3K-ky3ZZI?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nL3K-ky3ZZI?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

anjas - Nie 14 Lis, 2010

Ikonowicz dobrze pojechał:

M - Nie 14 Lis, 2010

Automatyczną reakcją na taki tekst powinien być liść z siłą 5 kiloniutonów w błednik
Janusz - Nie 14 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
obawiam się że w razie problemów byśmy i tak zostali sami...

ziom to akurat jest pewne, całe to ONZ i inie sranie w banie to wielka kpina.... jakby ktoś w nas przyje.bał to wszyscy nasi rzekomi sprzymierzeńcy by się oburzyli i zwracali do władz państwa które nas najechało o zaprzestanie działań zbrojnych w naszym kraju. Oczywiście wszystko medialnie i na pokaz, ale żaden nie kiwnąłby palcem... Chyba ze USA zwęszyłoby w tym interes. :wall: to niestety nie jest nic nowego... zawsze każdy miał nas w dupie... a Najgorsze jest to ze przy obecnym wyposażeniu naszego wojska to my nawet nie mamy sensu się próbować bronic w bezpośredniej walce.

Barejka - Nie 14 Lis, 2010

ale latara poszla by z mojej strony w tego starego pryka :lol2:

Barejka napisał/a:
ale latara poszla by z mojej strony w tego starego pryka :lol2:

a ja bym mu nic nie zrobił :)

Janusz, boś dupa :P :P :P
Bart - Nie 14 Lis, 2010

Ikonowicz był cwany, bo za nim tłum(ek) zwolenników stał. Podejrzewa, że gdyby znalazł się na solo z tym chłopaczkiem nieco inaczej by się zachowywał :>
M - Nie 14 Lis, 2010

11-stego już taki cwany nie był chyba
Ogólnie jestem przeciwko przemocy i grozeniu zabiciem kogos, chyba że w samoobronie.
Tzn jakby ktoś mi groził śmiercią to bym sie nie wahał bo niewiadomo czy mówi na poważnie czy nie.

Barejka napisał/a:
Janusz, boś dupa :P :P :P

taaaa.... tyle ze jakbyś mu wypłacił latare, to mógłbyś sobie od razu szukać adwokata, chociaż nie wiem czy to w oglóle miałoby to sensy gdyby latara była nagrana :P

po drugie jakbyś mu wypłacił latare to tłumek potem Tobie.

ale fakt jestem dupa, i nie potrafie kogoś uderzyć do póki nie dostane od niego latary...;p taka bariera psychiczna :P za to po jej przełamaniu juz nie ma z tym problemu :rotfl:

chyba ze jest K.O po pierwszym strzale :rotfl:

Janusz, trzeba byloby walic latare i uciekac ;D
kamil - Nie 14 Lis, 2010

dlatego noszę śrubokręt.
PiTT - Nie 14 Lis, 2010

kamil napisał/a:
dlatego noszę śrubokręt.

jak łazienka jest zamknięta

kamil - Nie 14 Lis, 2010

zbyt często się zamykasz ;)
PiTT - Nie 14 Lis, 2010