Bonk nie lubi żartów z appla i lekcji biologii w szkole podstawowej
Fix'd
Bardziej mnie interesowały babskie cycki niż różnice między kozą a owcą
Do żartów z Apple nic nie mam i też mnie śmieszą - ale nawet wyobrażając sobie, że te owce wchodzą do budynku z logo Samsunga lub Prestigio nie widzę w tym nic śmiesznego no ale humor jest jak dupa - każdy ma swój.Michał - Czw 10 Lip, 2014
Cytat:
Prestigio
wypraszam sobie KAAAAAAAARWA !
bo pokaze zdjęcia z kawalerskiego !Bonczek - Czw 10 Lip, 2014 Poddaje się Bonczek - Pon 28 Lip, 2014
M - Pon 28 Lip, 2014 Reklama jak reklama Rasputin - Pon 28 Lip, 2014 Jaką apkę polecacie do przeglądania poczty?siema - Pon 28 Lip, 2014
Rasputin napisał/a:
Jaką apkę polecacie do przeglądania poczty?
Thunderbirda
Ale suchar mi się udał PiTT - Pon 28 Lip, 2014 thunderbirda uzywam na macu, wiec dobry strzal
na ajfonie wystarczajaca jest fabryczna + gmail
nie wiem czego oczekujesz Rasputin - Wto 29 Lip, 2014 Na standardowej mam swojego prywatnego. Niestety firmowego nie da się zainstalować więc szukam czegoś uniwersalnego a nie tylko gmail,wp itp.bizon - Wto 29 Lip, 2014 boxer na japku, k9 na andku, na andku też wbudowana ogólna daje radę, o ile się ma 4.4.2 itpGeKo - Czw 31 Lip, 2014 Podepnij sobie domenę firmową pod Gmaila i po kłopocie.Pirania - Czw 14 Sie, 2014 Potrzebuje pilnie pożyczyć na dzień (naładować) zasilacz/ładowarkę do Ipad2 (a1396), może ktos posiada w Wawie?Kenet - Czw 14 Sie, 2014 To jest taki kabel jak do iphone 4/4s, można wetknąć w dowolne gniazdo, najlepiej usb 1A.
Ja gdzieś powinienem mieć takie urządzenie, ale musiałabyś mnie złapać jakoś przed 19 na wilanowskiej jak będę do Kielc ruszał.