Ale ogolnie jak je teraz bede wymienial to na pewno na jakis najwyzszy model OMP, yebac ze nie jezdze po torze, ale lubie miec najlepszej jakosci rzeczy.
dawaj na radom, a nie pitol... Ryba - Wto 01 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Ale ogolnie jak je teraz bede wymienial to na pewno na jakis najwyzszy model OMP, yebac ze nie jezdze po torze, ale lubie miec najlepszej jakosci rzeczy.
dawaj na radom, a nie pitol...
Jak bedziecie jechalli po czerwcu to pewnie sie pisze.
Wczoraj zeszlem ponizej 24 sec na wrt
ile Ty tam miales ?
Jakies niskie 23 ?Janusz - Wto 01 Cze, 2010
Ryba napisał/a:
ile Ty tam miales ?
Jakies niskie 23 ?
raczej 22.74 czy jakoś tak... na tym ułożeniu, zależy od dnia, gokarda i ułozenia toru, bo na innym ułożeniu kiedyś chyab najlepiej miałem 19.99.....
ale gokardy to choooina..... wsiadasz w 17 i klepiesz wszystko (chyba ze nie skrecasz) wsiadasz w 13,12 albo 14 (juz nawet nie pameitam) i pierdzisz żeby szybciej było, a i tak dojeżdżasz gdzieś z tyłu...
dlaczego po czerwcu ?? wbijaj ziom, ja tez nie byłem nigdy na Radomiu, jak coś to dla porównania możemy się wymienić na kilka kółek furami będziesz mógł mnie naklepać, bez spiny o to ze ktoś gorsza fura leciał
p.s no i możesz zabrać kuzynkę Ryba - Wto 01 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
ile Ty tam miales ?
Jakies niskie 23 ?
raczej 22.74 czy jakoś tak... na tym ułożeniu, zależy od dnia, gokarda i ułozenia toru, bo na innym ułożeniu kiedyś chyab najlepiej miałem 19.99.....
ale gokardy to choooina..... wsiadasz w 17 i klepiesz wszystko (chyba ze nie skrecasz) wsiadasz w 13,12 albo 14 (juz nawet nie pameitam) i pierdzisz żeby szybciej było, a i tak dojeżdżasz gdzieś z tyłu...
dlaczego po czerwcu ?? wbijaj ziom, ja tez nie byłem nigdy na Radomiu, jak coś to dla porównania możemy się wymienić na kilka kółek furami będziesz mógł mnie naklepać, bez spiny o to ze ktoś gorsza fura leciał
p.s no i możesz zabrać kuzynkę
Rekord toru tam chyba jest 22.80 ? Obczaj że ten wynik dokładnie
Ja ostatnio miałem 23.73 a jeździłem drugi raz w życiu kartami, no i moje zakichane 74 kg też w stosunku do Ciebie robią sporą różnice
Co do Radomia to nie dam rady, bo w Czwartek rano zaczyna mi się "Korona" przed weselem znajomego - w sobote samo wesele które trwa do niedzieli wieczora.
Do tego ciągle w KRK jest najlepszy przyjaciel który przyleciał po 2 latach pobytu w UK więc musze z nim jeszcze troche czasu spędzić.jarek-malopolska - Wto 01 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
?? Janusz - Śro 02 Cze, 2010
Ryba napisał/a:
nie możliwe żeby rekord toru taki był bo jak ja byłem to było niskie 22 chyba, może popatrzyłeś na rekord dnia to 22.80 to było takie duże napisane markerem, czy wydrukowane nad tabelkami??Ryba - Śro 02 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
nie możliwe żeby rekord toru taki był bo jak ja byłem to było niskie 22 chyba, może popatrzyłeś na rekord dnia to 22.80 to było takie duże napisane markerem, czy wydrukowane nad tabelkami??
Ty no nie pamietam, nie robmy offtopu w temacie o hamulach ;]
Pojedziemy nastepnym razem to na sie zobaczy.
Teraz wysokie cisnienie i duza wilgotnosc jest wiec sie bedzie srogie czasy krecilo =)
jarek-malopolsk napisał/a:
Janusz napisał/a:
??
Jarek, polecam temat "O wszystkim i o niczym.." tam jest wsio opisane jarek-malopolska - Śro 02 Cze, 2010 Kurcze przyszły mi dziś klocki do tyłu do saxo, klocek ATE.. Dziwi mnie to, że nie jest wpisane w tej tabelce, że pasują do saxo... Ogólnie pisze: For Renault i są wyszczególnione modele do których klocek pasuje (min: Clio, R19, Megane, itp).. Sprzedawca w sklepi upierał się, że zamawiał z katalogu pod numer saxo i że ma pasować ale coś mi się tu bardzo nie podoba..
Oznaczenie klocków który przyszły:
13.0460-3954.02Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 Dobre są Te same ujowe heble tylne są w wielu modelach renault,citroena i peugeota .jarek-malopolska - Śro 02 Cze, 2010 No właśnie znalazłem te klocki w IC jako klocek do megane i faktycznie w opisie jest saxo.. dziwne to ale skoro pasuja to ok dzięki kubas - Śro 02 Cze, 2010
No właśnie znalazłem te klocki w IC jako klocek do megane i faktycznie w opisie jest saxo.. dziwne to ale skoro pasuja to ok dzięki
Co Cię tak dziwi jarek ? To że renault i peugeot i citroen używają tych samych zacisków ?jarek-malopolska - Śro 02 Cze, 2010 bardziej to, że wpisuje nr klocków które mi przyszły: 13.0460-3954.2 i pisze w zastosowanie: Renault Clio, Megane, R19 itp.. natomiast klocki do saxo mają numer 13.0460-3823.2 i zastosowanie jest Saxo VTS.. A pierwszy numer jak sie rozwinie przez zamienniki ito to dopiero pisze saxo, a powinno to chyba pisać na pierwszej stronie wraz z tymi renówkami.. no ale może tak ma być.. a pytanie odnośnie zestawu naprawczego.. jak wymienić uszczelke tłoczka w zacisku.. Tłoczek wsunąc max czy wysunąc... jest mozliwość wysunięcia tłoczka jeśli układ nie jest pod ciśnieniem-inaczej niż pompując hamulec..?Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 Tłoczek w tylnych hamulcach bendix jest wkręcany Anonymous - Czw 03 Cze, 2010
bardziej to, że wpisuje nr klocków które mi przyszły: 13.0460-3954.2 i pisze w zastosowanie: Renault Clio, Megane, R19 itp.. natomiast klocki do saxo mają numer 13.0460-3823.2 i zastosowanie jest Saxo VTS.. A pierwszy numer jak sie rozwinie przez zamienniki ito to dopiero pisze saxo, a powinno to chyba pisać na pierwszej stronie wraz z tymi renówkami.. no ale może tak ma być.. a pytanie odnośnie zestawu naprawczego.. jak wymienić uszczelke tłoczka w zacisku.. Tłoczek wsunąc max czy wysunąc... jest mozliwość wysunięcia tłoczka jeśli układ nie jest pod ciśnieniem-inaczej niż pompując hamulec..?
Powierzchnia tłoczka ma wycięcia w ksztąłcie krzyża. jakimś płaskownikiem tłoczek wkręcasz lub wykręcasz. Uważaj żeby za mocno nie wkręcić bo można uszkodzić zacisk...jarek-malopolska - Czw 03 Cze, 2010