Bad-i - Nie 29 Sty, 2012 Jakarti - Nie 29 Sty, 2012
Bart napisał/a:
ciekawe kto je pokasował
ja skasowałem. przywrocic?
czy chcesz czytac o czlowieku, ktory nie umie sie kulturalnie przywitac, a jak sie go o to poprosi to peka ze smiechu? Barejka - Nie 29 Sty, 2012 Jakarti, wrzucaj Jakarti - Nie 29 Sty, 2012 Vlodarsky - Nie 29 Sty, 2012 co to za wiktoch ? nie znam geja...PiTT - Nie 29 Sty, 2012
Vlodarsky napisał/a:
co to za wiktoch ? nie znam geja...
oooo sorryyyyy... zapomniałem o Tobie... że też go nie znasz Vlodarsky - Nie 29 Sty, 2012 Wiktor podobnie jak PiTT miał być kiedy¶ prezydentem ale miał za słab± kampanię.no name - Pon 30 Sty, 2012 Jakarti, szkoda że taki zasadniczy nie jeste¶
w poważnych technicznych tematach
I specjalnie dla Ciebie:
Michał - Pon 30 Sty, 2012 siema wiktor !
Jakarti - Pon 30 Sty, 2012
no name napisał/a:
w poważnych technicznych tematach
moze wyjasnij.
bo spamowanie czyli serce tego forum to cos innego jak zwykly brak kultury. a jak zauwazyles cos co zraniło twoje uczucia to masz kilku moderatorow do ktorych mozesz napisac i wtedy ktos na pewno zareaguje. rzadko czytam techniczne wiec jesli robisz to czesciej to zapraszam do kontaktu was79 - Pon 30 Sty, 2012 Taki zasadniczy i dominuj±cy Jakarti - Pon 30 Sty, 2012 dokladnie. troche niewygodnie w tych butach..wiktoch - Pon 30 Sty, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Wiktor podobnie jak PiTT miał być kiedy¶ prezydentem ale miał za słab± kampanię.
ja już po prostu za stary na to byłem
Cytat:
siema wiktor !
Elo s±siad! Pozdrowienia z RYNKU
To co? Widzimy się 5.05 w Poznaniu? Gaydek - Pon 30 Sty, 2012
wiktoch napisał/a:
To co? Widzimy się 5.05 w Poznaniu?
Sie wie
cze¶ć PiTT - ¦ro 01 Lut, 2012 Wiktor, Majk chyba się na film załapali¶cie...