Dzis w Gliwicach mialem przyjemnośc oglądac golfa I gti cabrio. Pełen oryginał, 83 rok, stan igła, biały.
i...?Marek23 - Wto 17 Sie, 2010
Cytat:
i...?
i...kup sobie hothatchaBad-i - Wto 17 Sie, 2010 kurcze gdzies to przeoczylem
"Aż do 26 czerwca tego roku amerykański supersamochód był rekordzistą, ale podrażnione ego szefów Bugatti doprowadziło do zbudowania specjalnej, 1200-konnej wersji Veyrona - Super Sport, który tego dnia rozpędził się do niewiarygodnej prędkości 431 km/h, wysoko podnosząc poprzeczkę."Koto - Wto 17 Sie, 2010 Skradziono felgi i opony rajdowe
tak jak w tytule dzisiaj w nocy zniknęło z mojego garazu w Sosnowcu kilka kompletów felg aluminiowych z oponami 15 cali wszystko do hondy, felgi w większości białe , na felgach były opony sportowe między innymi:
-4szt. oem eg6 vti 15' białe+ toyo r888 195/50/15 uzywane
-4szt. na białych 15' Titanium gwiazdki białe + toyo r888 195/50/15
-2szt biale gwiazdki + nowe opony Fedima 185/55 deszczowe
-2szt. srebrne sparco crommodora + slicki fedima 195/50 po jednym sprincie
-2szt. białe gwiazdki OZ racing + wyscigowe deszcze dunlop
-4 Szt. felg oem Integra TypeR enkei szare stan igła
Felgi są dośc charakterystyczne i łatwe do zidentyfikowania opony przeznaczone do sportu więc raczej cięzko będzie to sprzedać komus kto sie nie orientuje w temacie, jeśli ktoś miałby do kupienia cos z listy powyżej w okazyjnych pieniądzach i niewiadomego pochodzenia to bardzo prosze o kontakt
Na coś takiego trafiłem w necie. Kto to ostatnio dobrą promocję na opony miał?
Można by się wk***ic mając np w planach start przez weekend 106 - Wto 17 Sie, 2010 ze zdjec to chyba kardasia... ladna lipaJacek - Śro 18 Sie, 2010 Koto, całkiem prawdopodobne, k=jeżeli to Kardasia to Rajd Tyski ma pod znakiem zapytania co za kraj...Janusz - Śro 18 Sie, 2010 http://www.motofakty.pl/a...o_sport_20.html
Cytat:
Wersję tę wyróżniają ksenonowe, soczewkowe reflektory, masywne zderzaki, aluminiowe felgi z oponami o niskim profilu, a także większe szyby boczne.
WTF?? jakie większe szyby boczne w sporcie ?? to oznaczałoby tez za sa inne drzwi. Poza tym niczego takiego nie zauważyłem. No i pierwszy raz spotykam się z takim hasłem.bizon - Czw 19 Sie, 2010 moze tylne?