no i oczywiście...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5368325k-mart - Wto 30 Gru, 2008 Wlodziu, z czym do ludzi??
Zapomniales ze Michal juz nie lubi francuskich hatchy? Vlodarsky - Wto 30 Gru, 2008 hehe ale nadzieja pozostała nox - Wto 30 Gru, 2008 znajomy jest już prawie zdecydowany na tego sporta ...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7373901
Ja znam właściciela tyle że w firmie kupowaliśmy od niego inne auto taki cwaniaczek który w swoich działaniach daje wrażenie bardzo wiarygodnego.
wersja gościa jest taka że auto było kupowane dla Żony Pietrzaka , albo Zięby zapomniałem A w ogłoszeniu info że jest pierwszy właściciel . ogólnie auto mi jakoś śmierdzi. Co do nawierceń w zdezakach właściciel powiedział że to tak dla ozdoby Anonymous - Wto 30 Gru, 2008 Wkurwiają mnie takie cwaniaczki zawsze
Powiedz mu żeby sobie dupę nawiercił dla ozdobyFreeMan - Wto 30 Gru, 2008
nox napisał/a:
Co do nawierceń w zdezakach właściciel powiedział że to tak dla ozdoby
Prosze Cie, nie mow mi ze w to wierzysz!!
faktycznie mi tez jakos smierdzi wszystko co o nim bylo napisane.
szczegolnie ta wersja limitowana F1.
AndreXSi napisał/a:
Powiedz mu żeby sobie dupę nawiercił dla ozdoby
Ziom, poplakalem sie ze smiechu...lukp - Wto 30 Gru, 2008 nox może kolega niech weźmie vin auta i poproś Krzyska na pewno Ci sprawdzi w systemie i powie co i jak z autem[/b]FreeMan - Wto 30 Gru, 2008
lukp napisał/a:
nox może kolega niech weźmie vin auta i poproś Krzyska na pewno Ci sprawdzi w systemie i powie co i jak z autem[/b]
wlasnie!lukp - Wto 30 Gru, 2008 a w otwory w zderzaku niech sobie wsadzi chorągiewki i będzie miał wóz dyplomatycznymi - Wto 30 Gru, 2008 ja bym z tymi otworami coś wykombinował... nox - Wto 30 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
Proszę Cie, nie mów mi ze w to wierzysz!!
przecież dodałem rofla Szczerze mówiąc do końca nie wiem oco temu panu chodzi z tymi nawierceniami .
Ok , postaram się załatwić VIN . Sam jestem ciekawy co z tym autem jest Anonymous - Wto 30 Gru, 2008 Maxymalnie mnie wpieniają kolesie którzy przy sprzedaży auta ściemniają w ten sposób. Wolę mówic otwarcie co jest nie tak, gdzie był bity co trzeba naprawić i co nie działa, a nie że każda szyba z innego roku bo miał 5 razy kradzione radio, a malowane było pół auta bo wpadł w stado pijanych surykatek i mu lakier porysowały...
Aled tak to już tutaj jest... popularny pogląd jest taki że jak kogoś nie przekręcisz to jesteś pipa że nie skorzystałeś...FreeMan - Wto 30 Gru, 2008
nox napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Proszę Cie, nie mów mi ze w to wierzysz!!
przecież dodałem rofla Szczerze mówiąc do końca nie wiem oco temu panu chodzi z tymi nawierceniami .
Ok , postaram się załatwić VIN . Sam jestem ciekawy co z tym autem jest
jestem dzis w robocie do 16, a pozniej dopiero w piatek.Anonymous - Wto 30 Gru, 2008 A ile on za to clio w końcu chce? Bo cena z otomoto jest mocno zaporowa.