ustalmy z czego lejemy - z kompetencji autora artykułu, tak?martin.h - Czw 26 Sie, 2010
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
bizon napisał/a:
http://img94.imageshack.us/img94/3256/fototyk.jpg
ustalmy z czego lejemy - z kompetencji autora artykułu, tak?
Ze straży miejskiej.
A tutaj kolejny przykład jakich mamy pomysłowych urzędników. Wyj.ebał bym ich od razu na zbity ryj:
http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.htmlmi - Czw 26 Sie, 2010 a naprawdę tak trudno zadać sobie odrobinę trudu i wpisać w gugle grafika "zdjęcie z fotoradaru"? Większość zdjęć tak wygląda, program z automatu zrzuca obraz tablicy rejestracyjnej czytelnej nieco poniżej jej właściwego położenia, w tym przypadku akurat - przypadkiem zupełnie - wyszło na zderzaku.Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 trawka była tańsza...
M - Czw 26 Sie, 2010 Faktem jest że takie zdjęcie może być zakwestionowane w sądzie.
Fotomontaż nie może być dowodem. Ja wiem że oni mają tam pelne fotki tego auta ale mimo wszystko tak jest.Jakarti - Czw 26 Sie, 2010
mi napisał/a:
a naprawdę tak trudno zadać sobie odrobinę trudu i wpisać w gugle grafika "zdjęcie z fotoradaru"? Większość zdjęć tak wygląda, program z automatu zrzuca obraz tablicy rejestracyjnej czytelnej nieco poniżej jej właściwego położenia, w tym przypadku akurat - przypadkiem zupełnie - wyszło na zderzaku.
nie wiedzialem tego. a po co to robi w takim razie?? czy na jej oryginalnym polozeniu nie widac jej wlasciwie?M - Czw 26 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
mi napisał/a:
a naprawdę tak trudno zadać sobie odrobinę trudu i wpisać w gugle grafika "zdjęcie z fotoradaru"? Większość zdjęć tak wygląda, program z automatu zrzuca obraz tablicy rejestracyjnej czytelnej nieco poniżej jej właściwego położenia, w tym przypadku akurat - przypadkiem zupełnie - wyszło na zderzaku.
nie wiedzialem tego. a po co to robi w takim razie?? czy na jej oryginalnym polozeniu nie widac jej wlasciwie?
Moze być tak że w momencie głownego błysku tablica jest odblaskowa i przepala zdjęcie tak wlasnie jak to widać. Więc pewnie fotoradar nie robi jednego zdjęcia tylko kilka - możliwe jest że bez błysku lub ze słabszym błyskiem widać tablice a nie widać samochodu dokladnie.Jakarti - Czw 26 Sie, 2010 no to chyba wszystkei zdjecia powinny zostac zalaczone a nie jakies sklejki M - Czw 26 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
no to chyba wszystkei zdjecia powinny zostac zalaczone a nie jakies sklejki
I tu dochodzimy do meritum.PiTT - Czw 26 Sie, 2010
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
bizon napisał/a:
http://img94.imageshack.us/img94/3256/fototyk.jpg
ustalmy z czego lejemy - z kompetencji autora artykułu, tak?
ja pierdziele, co za frajer pisał ten art.
kto coś takiego autoryzuje
wielka afera z wklejaniem numerów
normalne jest to że blachy są wyróżniane, no ale ten teks pewnie pisał autor tego newsa
http://www.gazetawroclaws...werku,id,t.htmlmi - Czw 26 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
zdjecia powinny zostac zalaczone a nie jakies sklejki
powinny czy nie - zwykle nie są, niemal zawsze wygląda to jak w sensacyjnym artykule Nie, choć zwykle faktycznie - na głównym zdjęciu choć zarys tablicy widać. Nie zmienia to jednak faktu, że dziennikarzyna, która spłodziła ten artykulik, mogła sobie zadać choć troszkę trudu miast głosić jakieś spiskowe teorie...anjas - Czw 26 Sie, 2010
mi napisał/a:
dziennikarzyna, która spłodziła ten artykulik
to facet,
w NIE, mają taka manierę, że faceci podpisują się babskimi pseudonimami.
"Artykuł" na poziomie... takim jak pozostałe materiały z tej gazety.mi - Czw 26 Sie, 2010 w sumie też bym się wstydził takie gówno podpisać własnym nazwiskiem, napisałbym Bartek Lesisz - to byłoby bardziej wiarygodne M - Czw 26 Sie, 2010 Niedługo będzie o tym w uwaga tvn Janusz - Czw 26 Sie, 2010 Panowie Hohelswageno maniacy, jest jakiś duży zlot teraz organizowany gdzieś ?? bo wczoraj widziałem pięknego Garbusa, na mega wypasie, ogromna gleba, wąska opona z przodu, szeroka z tyłu, chromowane zderzak wydech i kołpaki w stalówkach na lustro, opona z biało czerwonym paskiem, Piękny czerwony lakier, z kawałkiem kremowego po bokach. Oczywiście miał tez cała masę mniejszych kultowych smaczków. A dzisiaj widziałem wypasionego Ogóra.... Również w mega wypasie...