NBL - Wto 21 Lut, 2012 witam, widzę że kolega przechodzi dość łagodnie proces " instalacji na forum "
he he
pozdrowas79 - Wto 21 Lut, 2012 Witam, witam,
ale prawdziwy majk jest tylko jeden!Mayk - Wto 21 Lut, 2012 wieczorem stworze temat w odpowiednim dziale no name - Wto 21 Lut, 2012 no nie wiem, nie wiem Janusz - Wto 21 Lut, 2012
Cytat:
wieczorem stworze temat w odpowiednim dziale
taaa, nie wątpie NBL - Wto 21 Lut, 2012 póki co jesteś "czarny" - nic nie zdziałasz
a i nie chodzi o to że jestem rasistą! Mayk - Wto 21 Lut, 2012 zacznę chyba lekturę od regulaminu forum PGmaster - Wto 21 Lut, 2012 CzeBart - Wto 21 Lut, 2012
was79 napisał/a:
ale prawdziwy majk jest tylko jeden!
i ma MX-pię(ś)ć!kamil - Wto 21 Lut, 2012 Mayk, a możesz coś o sobie opowiedzieć, o swoim samochodzie oraz czy mógłbyś nam przesłać zdjęcia swojej siostry ? Wiesz, taka tradycjapP - Wto 21 Lut, 2012 hej majk...
mx zawsze o takiej marzyłemno name - Wto 21 Lut, 2012
pP napisał/a:
mx zawsze o takiej marzyłem...
... dla dziewczynyMayk - Wto 21 Lut, 2012 ach te stereotypy, moja piątka raczej by się dla dziewczyny nie nadawała
co więcej o sobie? Ciągle udaje studenta, już dobre kilka lat ale przynajmniej inżynierem już jestem... Jakieś zdjęcie na pewno wrzucę jak dotrę do domu - na telefonie akurat nic nie mam
Edit:
Jedno ze starszych zdjęć mimo to nadal w miarę aktualne, teraz jest po prostu niżej :