tez widzialalem pomaranczowo / kremowy parkuje przy rondzie mogilskimMick - Czw 26 Sie, 2010 Rozumiem, że jak na południu widzi się już dwie mega wypasione fury jednej marki to mówi się na to zlot??
No bo w stolicy, to takie samochody co skrzyżowanie się ogląda M - Czw 26 Sie, 2010 Janek, Mick tylko żartowałBart - Czw 26 Sie, 2010 jeszcze w materii zdjęć fotoradarowych - wszystkie, które dostałem i były robione z lampą błyskową mają tablice gdzieś wmontowane, bo oryginalne zdjęcia w miejscu tablicy mają wielką świecącą plamę
Jacek - Czw 26 Sie, 2010 bardzo ładnie Marian Bart - Czw 26 Sie, 2010 o kaaarwa, piękny masz awatar fydi - Czw 26 Sie, 2010 Jacek, mistrz!PiTT - Czw 26 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
jeszcze w materii zdjęć fotoradarowych - wszystkie, które dostałem i były robione z lampą błyskową mają tablice gdzieś wmontowane, bo oryginalne zdjęcia w miejscu tablicy mają wielką świecącą plamę
masz tablice na glebie, na żyłkach wisi?
Bart - Czw 26 Sie, 2010 elektromagnesy, ziom mi - Pią 27 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
jeszcze w materii zdjęć fotoradarowych (...)
fak - 77km/h leciałeś! Szaaaaaaaaaalony!
Żydomason napisał/a:
o kaaarwa, piękny masz awatar
sorry Jacku, musiałem
PiTT napisał/a:
masz tablice na glebie, na żyłkach wisi?
ej, no co Ty! Przecież to nie jest prawdziwa tablica! To jakiś marny fotomontaż straży miejskiej! Samochód co prawda podobny, kierowca też niby w zbliżonym stopniu niekształtny, ale to nie ten samochód! To jest grubsza afera, to się do mediów nadaje!Jakarti - Pią 27 Sie, 2010 Bart,
w piżamie jechales ? mi - Pią 27 Sie, 2010 12:15:33
rano było saxorulez - Pią 27 Sie, 2010 Żydomason,
z przodu Unirolay czy Toyo? Bo z tyłu wygląda jak Yoko A539..
dobre aparaty mają, chyba FUJIGaydek - Pią 27 Sie, 2010 Ja tam widzę tylko wydech od MG .PiTT - Pią 27 Sie, 2010 hahahah, polskie realia
http://biznes.onet.pl/aut...6,1,prasa-detal