Bart - Pią 27 Sie, 2010 karwa, Panowie, przecież to zdjęcie z fotoradaru wklejałem już na forum, sto lat temu
odpowiadam: tak, jechałem w piżamie (z kapturem), opony to zdaje się A539, ale już nie pamiętam, dawne to były dzieje.
PS. Zmieniłem se awatar Franek - Pią 27 Sie, 2010 Dziś w nocy, a właściwie na dranem spotkała mnie niespdzianka. WYJEBALY mi kur.wa szybe w garażu. Chyba coś ich spłoszyło bo zabrali tylko .... kabel od navi. Navi zzostało. Tak samo jak CB.
Poza moim obrobili jeszcze E W211, Golfine, Peżo i Foke.
Po prostu pięknie.Bart - Pią 27 Sie, 2010 kiepska akcja, Franek, kiepska...
ja dla odmiany coś pozytywnego.
Byliśmy ostatnio z bratem w markecie Lidl, w sumie nic ciekawego. Wybraliśmy się po 2 flaszki wina (na bogato - 20zł/szt. ), na stoisku alkoholowym podchodzi do nas pan sprzedawca, patrzy na nas, uśmiecha się i pyta - "dowodziki panowie macie?". Kurde, to było naprawdę miłe!
(brat '80, ja '78)Vlodarsky - Pią 27 Sie, 2010 trzeba było pokazać mu legitymacje emeryta i rencisty bizon - Pią 27 Sie, 2010 KonradMK - Pią 27 Sie, 2010 widziałem to wczoraj w TV. żal jak chuy.mi - Pią 27 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
Byliśmy ostatnio z bratem w markecie Lidl, w sumie nic ciekawego. Wybraliśmy się po 2 flaszki wina (na bogato - 20zł/szt. ), na stoisku alkoholowym podchodzi do nas pan sprzedawca, patrzy na nas, uśmiecha się i pyta - "dowodziki panowie macie?". Kurde, to było naprawdę miłe!
fakt, było, było!
bizon napisał/a:
obrazek
było, byłoMick - Pią 27 Sie, 2010
KonradMK napisał/a:
widziałem to wczoraj w TV. żal jak chuy.
też widziałem i tak się zastanawiam, czy nie można im wpier.dolić takich kar jak np w angli jak mieli problem z tego typu incydentami stadionowymi?
Teraz siedzą tam 2 m od murawy i nikt nawet nie piśnie brzydkiego słówka, bo jak to zrobi, to nawet jego wnuki będa spłacały jego dług...Barejka - Pią 27 Sie, 2010 Vlodarsky, mistrz avatar, wiedzialem ze Ci sie spodoba Vlodarsky - Pią 27 Sie, 2010 Barejka, mam to też na tapecie codziennie się zastanawiam co było sekundę później KarQ - Pią 27 Sie, 2010
Franek napisał/a:
Dziś w nocy, a właściwie na dranem spotkała mnie niespdzianka. pomylony mi kur.wa szybe w garażu. Chyba coś ich spłoszyło bo zabrali tylko .... kabel od navi. Navi zzostało. Tak samo jak CB.
Coś mi się zdaje, że to ta sama ekipa co była w moim garażu.
W moim okradli 5 aut.
Ta sama noc.
Nieźle.Janusz - Sob 28 Sie, 2010 http://daria24.wrzuta.pl/...enie_w_historiimi - Sob 28 Sie, 2010 pffffff, widziałem to w "szybkich i wściekłych "