was79 - Wto 21 Lut, 2012 Tutaj z znaczniej mierze są same pedały. Niektórzy się do tego przyznają a inni tak trochę się kryją, dlatego tak dopytują o brataMayk - Wto 21 Lut, 2012 Wydaje mi się, że po prostu muszę się wczuć w klimat - choć kto wie, może mam zbyt słabą psychikę was79 - Wto 21 Lut, 2012 kurde ale posta napisałem prawie jak don emeryto, ide się wybatożyć za karęJakarti - Wto 21 Lut, 2012 Mayk,
nie przejmuj się. wiekszosci i tak nie zrozumiesz od razu. na poczatek proponuje zalozenie, ze nikt Cie nie obraza i nie wyzywa na powaznie
i tak jestes dosc dzielny
w razie potrzeby mozesz zawsze pod pier dolic kogos na PW do admina
pzdrMayk - Wto 21 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
w razie potrzeby mozesz zawsze pod pier dolic kogos na PW do admina
kamil - Wto 21 Lut, 2012 nie lubimy oczywiście pod pierdalania i nie rekomendujemy tej drogi
Zamiast siostry to może masz dziewczynę albo koleżankę ? Mayk - Wto 21 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Zamiast siostry to może masz dziewczynę albo koleżankę ?
Dziewczyna jest dla mnie, nie dla napalonego stada z forum rasta - Wto 21 Lut, 2012 Poka cycki brata Mayk - Wto 21 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Poka cycki brata
o ku rdę Obawiam się, że nie dysponuję takim zdjęciem Bonczek - Wto 21 Lut, 2012
Mayk napisał/a:
z tą siostrą bo zakładałem, że chodzi o moją mazdkę
To jednak prawda co pisali.was79 - Wto 21 Lut, 2012 jak sie nazywał ten pajac od czarnej księżniczki z mx forum no name - Wto 21 Lut, 2012 żenada te foty, nie dość że słabe to jeszcze tendencyjne.
Na większości auto skręca w prawo
Przestańcie z tym pedałem,
to że jego chłopak nim jest nie znaczy że zaraz i on
Zaraz sam się podkabluje do Jakiego no name - Wto 21 Lut, 2012
was79 napisał/a:
jak sie nazywał ten pajac od czarnej księżniczki z mx forum
On by jej na tor nie zabrał z obawy że go zostawi Pirania - Wto 21 Lut, 2012
Mayk napisał/a:
ach te stereotypy, moja piątka raczej by się dla dziewczyny nie nadawała
zgadzam się, dla dziewczyn znacznie za słaba i jeszcze kabriolet, a fujMayk - Wto 21 Lut, 2012
Pirania napisał/a:
zgadzam się, dla dziewczyn znacznie za słaba i jeszcze kabriolet, a fuj
Ostatnio kiedy jeździłem koło takiego zielonego oczokłującego Focusa RS to dostał baty na Ułeżu Masz coś takiego?