dowód?Bart - Nie 29 Sie, 2010 no proszę Cię, dość współczesny szwajcarski zegarek w czasach dynastii Ming
coś jak historie o kobietach zgwałconych przez przybyszów z kosmosu...Michał - Nie 29 Sie, 2010 moim zdaniem to prawda
i to z przybyszami z kosmosu takżeAnonymous - Nie 29 Sie, 2010 Pytanko do forumowych ekspertów komputerowych-niedawno zkupiłem takiego malego lapka(netbook chyba sie to zwie),asus eepc,kupowalem na szybko wiec wziolem pierwsze co sie nawinelo,i teraz jest problem-chodzi to gowno strasznie wolno,strony w czasie przewijania przeskakuja itd.Pytanie brzmi-te netbooki tak mają(ktos mi tak powiedzial) czy z tym moim jest cos nie teges??
pytam zupełnie powaznie bo nie znam sie na tym ni ch,ujaMichał - Nie 29 Sie, 2010 Netbooka sobie fajnego kupiłeś.
Nie, to nie jest normalne aby stronki www ci skakały przy przesuwaniu. Zazwyczaj jest tak że wina leży po stronie sterowników od k.graficznej. Albo ich nie masz, albo masz złe. Przeinstaluj
Następnie, jaki system ? jak vista to wywal ten szit i albo xp albo win 7 zainstaluj
Miałem w łapach ostatnio jakiegoś tam vaio, w sumie to z pudełka go wyciągnąłem i po odpaleniu sie załamałem. Ponad 20 gigsów softu do wywalenia. Jakieś widgety, gadżety, ulepszacze , wodotryski . Wszystko oczywiście firmowane SONY. Masakra . Moze u ciebie też jest dużo takiego szituAnonymous - Nie 29 Sie, 2010 Mam XP-w sklepie mi go polecili
Widze ze bez pomocy fachowca sie tu nie obędzie-pojde jutro do tych ciuli co mi go sprzedali i niech cos robia bo mnie trafiM - Pon 30 Sie, 2010 stery grafysaxorulez - Pon 30 Sie, 2010 wgraj coś z FUJI106 - Pon 30 Sie, 2010
rabarbar napisał/a:
Mam XP-w sklepie mi go polecili
Widze ze bez pomocy fachowca sie tu nie obędzie-pojde jutro do tych ciuli co mi go sprzedali i niech cos robia bo mnie trafi
usun program antywirusowy i zobacz co bedzie. jak masz kasperskiego to tak
sie wlasnie dzieje. mialem netbooka samsunga i bylo ok.. pozniej zmienilem
na acera i bylo tak jak piszesz... strony sie nie przewijaly, redtube nie dzialal.
odinstalowalem antywira i jest jak byc powinno.M - Pon 30 Sie, 2010 To niezle antywir musial zajeżdzać kompa, chyba ze jakiś słabiutki atom tam był.
Rzeczywiscie mogl byc taki efekt.Cassis - Pon 30 Sie, 2010 Hmm... ja kupiłem Iplusa z Samsungiem NC10 dodatkowo dodawali kasperskiego w gratisie na dwa lata i chodzi jak krew z nosa... może to faktycznie wina kasperskiego.106 - Pon 30 Sie, 2010
Cassis napisał/a:
Hmm... ja kupiłem Iplusa z Samsungiem NC10 dodatkowo dodawali kasperskiego w gratisie na dwa lata i chodzi jak krew z nosa... może to faktycznie wina kasperskiego.
100%
odinstaluj kasperskiego, ewentualnie przywroc system i na pewno zauwazysz
poprawe.Cassis - Pon 30 Sie, 2010 Tak też zrobię, zainstaluję avasta zamiast kasperskiego.