Tak też zrobię, zainstaluję avasta zamiast kasperskiego.
o nie nie rob tego.
Wez avg.
Jest jeszcze opensourcowy clamwin i clamav - proste antywirusy ale w ogole nie obciazaja systemu.Cassis - Pon 30 Sie, 2010 OK, spróbujemy. Mam avasta u siebie w blaszaku i od paru lat się sprawdza.106 - Pon 30 Sie, 2010 jak odinstalujesz to sprawdz jak jest zanim dodasz nowego anywira, zeby sie
nie okazalo ze dziala jak starty.M - Pon 30 Sie, 2010 Dobra ja sie nie znam.Cassis - Pon 30 Sie, 2010 106, spoko, jak tak będzie to zrobię formata.bizon - Pon 30 Sie, 2010
Cassis napisał/a:
Mam avasta u siebie w blaszaku i od paru lat się sprawdza.
to masz mega fart, albo nie wlaczasz kompa
M napisał/a:
Wez avg.
+1Anonymous - Pon 30 Sie, 2010 ja mam nortona,był juz zainstalowany jak kupiłem.
Z avastem jest cos nie teges??bo mam go na drugim lapku i wszystko dziala swietniebizon - Pon 30 Sie, 2010 mimo, iz w tym roku podobno wygrywa rankingi (avast) to przez lata mojej "kariery" informatycznej, nie przesadze, jak napisze, ze 80% zrypanych kompow bylo "chronionych" avastem.
reszta byla "chroniona" nortonem
to tak z grubsza.
norton dla mnie jest syfny, bo po pierwsze jest srylion razy za wielki, a po drugie mialem z nim sporo problemow, miedzy innymi potrafil swego czasu skutecznie uszkadzac dane w plikach office, mimo, iz nie bylo w nich zadnego zagrozenia.
edit: trzeba miec oczywiscie na wzgledzie, ze z antywirusem jest jak z olejem, oponami, tarczami, klockami, rodzajem paliwa oraz wyborem samochodu do 60k - prawda jest jak du.pa, kazdy ma wlasna M - Pon 30 Sie, 2010 ja też ratowałem komputery z avastem, byly tak zasyfione ze sam avast był zawirusowany,
moze warto wydac pare złotych i kupic sobie licencję na smartsecurity eseta,
nie to ze jestem dealerem eset bo jestem, ale polecam Michał - Pon 30 Sie, 2010 ja mam avasta i polecam
po rejestracji u nich na stronie, rok jest za darmoM - Pon 30 Sie, 2010 Michał ale to jest syf, nie polecaj tego na podstawie takiej że nic się u Ciebie nie działo.
Mówię poważnie.Vlodarsky - Pon 30 Sie, 2010
M napisał/a:
Michał ale to jest syf, nie polecaj tego na podstawie takiej że nic się u Ciebie nie działo.
Mówię poważnie.
nie znam się i mnie to w sumie nie obchodzi ale na jakiej podstawie ktoś ma polecać lub nie polecać jak nie na podstawie swojego ( w tym przypadku dobrego) doświadczenia ? Bart - Pon 30 Sie, 2010
106 napisał/a:
redtube nie dzialal.
reszta to ch.uj, ale tego bym nie przeżył!M - Pon 30 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
M napisał/a:
Michał ale to jest syf, nie polecaj tego na podstawie takiej że nic się u Ciebie nie działo.
Mówię poważnie.
nie znam się i mnie to w sumie nie obchodzi ale na jakiej podstawie ktoś ma polecać lub nie polecać jak nie na podstawie swojego ( w tym przypadku dobrego) doświadczenia ?
Marku to tak jak z olejem.
Mozna mieć doswiadczenie osobiste i polecać, a można mieć zupełnie inne zawodowe i odradzać lub polecać coś zupełnie innego.Vlodarsky - Pon 30 Sie, 2010 e tam