TomsoN - Śro 03 Lis, 2010 zawsze najlepsze ciuchy zakładam na takie eventy, jakiś dresik, sweter, git majonezanjas - Czw 04 Lis, 2010
TomsoN napisał/a:
zawsze najlepsze ciuchy zakładam na takie eventy, jakiś dresik, sweter, git majonez
Polecam bluze New York. Sprawdza się w każdej sytuacji.Janusz - Czw 04 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Polecam bluze New York. Sprawdza się w każdej sytuacji.
potwierdzam, ale z tego co widzę szalik Yarko również... można go założyć i na track daya i na spotkanie z kolegami. Myślę ze dobrze by wyglądał zestaw: Szara bluza ala anjas + szare spodnie aka tomson (na obrazku wyzej) +szalik Yarko... Takli uniwersalny zestaw na kazda okazje.Yarko - Czw 04 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
anjas napisał/a:
Polecam bluze New York. Sprawdza się w każdej sytuacji.
potwierdzam, ale z tego co widzę szalik Yarko również... można go założyć i na track daya i na spotkanie z kolegami. Myślę ze dobrze by wyglądał zestaw: Szara bluza ala anjas + szare spodnie aka tomson (na obrazku wyzej) +szalik Yarko... Takli uniwersalny zestaw na kazda okazje.
dodałbym jeszcze Januszowe czerwone trzewiki Jakarti - Czw 04 Lis, 2010 HA!
jedyne buty, o ktorych trzeba pamietac to alladyny Marka V. Janusz - Czw 04 Lis, 2010
Yarko napisał/a:
dodałbym jeszcze Januszowe czerwone trzewiki
miałem to sam napisać, ale stwierdziłem ze dam wam pole do popisu..... I fakt czerwone trzewiki sa podstawa każdego track daya w moim wykonaniu Bart - Czw 04 Lis, 2010 na tym Yarkowym foto poznaję tylko jego (po szaliczku natuerlich), kim są pozostałe postaci?
żeby nie offtopować za bardzo:
M - Czw 04 Lis, 2010 MI FTW! 206 Gti - Czw 04 Lis, 2010