strick - Nie 08 Cze, 2008 Ole!GOKART - Nie 08 Cze, 2008 YEAAAAAAAAAHHHHHHHHHH !! Brawo ROBERT !! Pierwsze miejsce i Lider Formuły 1 Loko - Nie 08 Cze, 2008 Super, BRAWO !!!Marek23 - Nie 08 Cze, 2008 Wyprzedzenie Heidflelda było kozak, na hamowaniu, naprawdę grubo. Ale Nick jest słabym kierowcą, właśnie przy tej akcji było to widać. Respetk jednak za drugie, no i za 3 dla Coultharda.
Robert, mega szacun, jest robotem, jest dobry, jest pewny siebie. MistrzAnonymous - Nie 08 Cze, 2008 Jest jest jest!!! Ale jestem szczęśliwy juz w dupie mam to euro ważne ze Robercik wygrał!!!! Gratulacje!!!!PiTT - Nie 08 Cze, 2008 przekozak
natomiast ciężko mówić o kimś kto jeździ w F1, że jest kiepski
ja od początku mówiłem, że Robet jest przemistrz jak zaczął jeździć w F1
niektórzy mówili, że jest kicha bo nie wygrywa
coś jak z szałem Małyszowym, jak ktoś wygrywa to bohater narodowy a tylko zacznie mu gorzej iść to wszyscy po nim jadą
zawsze podkreślałem, jak ktoś jeździ w F1 i nawet dojeżdża na ostatnim miejscu to i tak jest mistrzem
sorry, ale z łapanki nie biorą chyba do F1 Loko - Nie 08 Cze, 2008
PiTT napisał/a:
przekozak
natomiast ciężko mówić o kimś kto jeździ w F1, że jest kiepski
ja od początku mówiłem, że Robet jest przemistrz jak zaczął jeździć w F1
niektórzy mówili, że jest kicha bo nie wygrywa
coś jak z szałem Małyszowym, jak ktoś wygrywa to bohater narodowy a tylko zacznie mu gorzej iść to wszyscy po nim jadą
zawsze podkreślałem, jak ktoś jeździ w F1 i nawet dojeżdża na ostatnim miejscu to i tak jest mistrzem
sorry, ale z łapanki nie biorą chyba do F1
Z łapanki może i nie, ale z tatusiowanki to tak patrz na Piqueta PiTT - Nie 08 Cze, 2008 walić piqueta mi głównie chodziło o robercika Maciusiowy - Nie 08 Cze, 2008 Hehe gratki...trochę się bałem przy drugim pit-stopie, ale widać niepotrzebnie GOKART - Nie 08 Cze, 2008 Powtórze się ale tak się mega cieszę że zainwestowałem w 2 promile we krwi Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 nie ytylko tty, gokarddd...
Stacho - Nie 08 Cze, 2008 W końcu Robert wygrał ! anjas - Nie 08 Cze, 2008 Widać, że tylko na Roberta można dziś liczyć
A co do wyprzedzenia Heidfelda to wydaje mi się, że Nick jednak puścił Robercika, wyglądało to raczej jak dublowanie niż walka na torze.lukp - Nie 08 Cze, 2008 Brawo dla Roberta, pierwsze miejsce i narazie prowadzi w klasyfikacji aby tak dalej Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 heidfeld nie jest glupi i wiedzial co robi. Gratki dla niego bo teraz juz tylko 2 pkt do ferrari. A co do roberta to poprostu magia, kozak, cud, mistrzostwo swiata. troche mnie pilka przydusila ale sie cieszylem sie jak dziecko. Hymnu sluchalem na formule nie euro. Piekna chwila! i to jeszcze w kanadzie. sport lubi takie paradoksy. (patrz tez podolski strzela polsce)