PiTT - Pon 19 Lip, 2010 a mi się miło zawsze swoi przy kasie... pewnie dlatego że Twoja stara pod kasą siedzi...
KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
a mi się miło zawsze swoi przy kasie... pewnie dlatego że Twoja stara pod kasą siedzi...
słabe... czekaj... twoja stara mówi... tak... też twierdzi że słabe.PiTT - Pon 19 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
a mi się miło zawsze swoi przy kasie... pewnie dlatego że Twoja stara pod kasą siedzi...
słabe... czekaj... twoja stara mówi... tak... też twierdzi że słabe.
was79 - Pon 19 Lip, 2010 zaczęło się od gier, przeszliśmy przez dzieciaki, póżniej zakupy, zahaczyliśmy starego i starą, a koorva skończy się pewnie na cyckach Michał - Nie 25 Lip, 2010 Split/Second
Marnota straszna ...
Niezle to wygląda na y2b, ale bardzo słaba podróbka burnout'a. Generalnie od biedy mozna pograć
Niezle wygląda, co ? No , tylko wygląda. Jeszcze gorzej niż split second. Marna kopia tego co widzimy na konsolach, wiec bieda straszna. Kompa mam niezłego, a przycinki się często zdażają. Słaba grafa, miodność, i ten lubiany factor-x któy przyciąga graczy - tutaj go nie ma po prostu. Odradzam kazdemu.206 Gti - Pon 26 Lip, 2010 Panowie Starcraft II - dzis o 00.00 premiera - po 15 latach !!!M - Pon 26 Lip, 2010 Nieźle, trzeba będzie zakupić was79 - Pon 26 Lip, 2010 macie ps3 podpięte do netu? gracie przez sieć w coś ciekawego?anjas - Pon 26 Lip, 2010
was79 napisał/a:
macie ps3 podpięte do netu? gracie przez sieć w coś ciekawego?
no ba!zefir - Pon 26 Lip, 2010 no jaha
fifa 10, bad company 2 (glownie) , Little Big planet
zefir2k jak cos mam nick anjas - Pon 26 Lip, 2010 ja w sieci COD MW2, anjas77
ewentualnie mogę komuś oklepać wirtualny ryj w FightNight 3.was79 - Pon 26 Lip, 2010 ja mam taki sam nick jak tutaj
sprawdze na chacie jakiego mam fightnighta i dam znać, to się może ustawimy na mordobiciezefir - Pon 26 Lip, 2010 wyslalem zapro
kurde szkoda ze w BC2 nie gracie:DMichał - Pią 06 Sie, 2010 dobra geje
Dirt to kupa, ale trailer zajebisty