Zaakceptowalismy się nawzajem. Za to Moja córka go uwielbia
masz jedynkę czy dwójkę?
3g czy bez?
Używam jedynki z 3G. Służbową, wiec specjalnie się nie przywiązuje.M - Śro 05 Paź, 2011
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
Moim zdaniem ważne żeby nie zatracić człowieczeństwa w technologii.
pięknie powiedziane - zapiszę sobie ok?
Proszz.Kenet - Śro 05 Paź, 2011 Ja tam czekam na Motorolę Artix lub jej europejski odpowiednik Michał - Śro 05 Paź, 2011 Kenet , podobno Motorola sie zwinęła ( znaczy google ją zwinął )Kenet - Śro 05 Paź, 2011 Zgadza się, ale ten akurat model jeszcze będzie do kupienia. I jest przekozakiem, dlatego kwestia czasu i będę go miał.jozekrj - Sob 29 Paź, 2011 muszę coś wybrać:
sony xperia arc s
samsung galaxy s2
htc sensation
ktory z tych trzech i dlaczego
wszystkie w tej samej cenierasta - Sob 29 Paź, 2011 Galaxy S2jozekrj - Sob 29 Paź, 2011 rasta, WHY ?rasta - Sob 29 Paź, 2011 Bo jest przechuj i ma Androida.M - Pią 18 Lis, 2011 <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/lYtwq4J3raM?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>KarQ - Pon 28 Lis, 2011 Ja też zmieniam i wchodzę w S2 bo comiesięczne wgrywanie nowego softa w Nokii bo ni z tego ni z owego nie łączy mi się z zestawem mocno mnie wqrwia PGmaster - Pon 28 Lis, 2011 Dobry wybor. Ja ze swojego jest bardzo zadowolony i nawet wielkosc mi juz nie przeszkadza. Przyzwyczailem sie.KarQ - Pon 28 Lis, 2011 Ja się tylko obawiam, że go zatyram w momencie.
Ile wytrzymuję bateria? Rozmawiam średnio 3h/dzień.PGmaster - Pon 28 Lis, 2011 U mnie srednio 1,5-2 dni. Ale ja teraz pogrywam w gierke to musze ladowac codziennie.Kamill - Pon 28 Lis, 2011 A co powicie o galaxy S plus vs htc desire S ?
Potrzebuje w miarę dobrego aparatu no i mało szanuje telefony wiec musi trochę wytrzymać.