was79 - Wto 20 Maj, 2014 Kurde nie wiem na kogo głosować w wyborach: Pitt albo Badi!?M - Wto 20 Maj, 2014 PiTT na prezydenta, Badi na premiera
Powiem szczerze że Badi pięknie jedziesz, zimna, wyrachowana jazda
Nie jestem fanem rajdów ale taką jazdę mogę oglądać Bad-i - Wto 20 Maj, 2014 Kolejne ujecia
my startujemy w klasie gosci.. ktos jeszcze jedzie?zajcev_28 - Wto 03 Cze, 2014 ja w Legendach z Tomkiem Bętkowskim qbus - Wto 03 Cze, 2014 Ja jadę... załoga hh.org w najszybszym saxo w Polsce południowej 106 - Wto 03 Cze, 2014 te odcinki pokrywaja sie z zeszlym rokiem?
łapanów idzie jak kiedys na subaru/wawelskim?
tj. po spadaniu do Łapanowa w prawo na oporze?qbus - Wto 03 Cze, 2014 Wiśnicz taki sam jak w zeszlym roku + 3 zakrety, tam gdzie byla lotna jest dalej oes, idzie droga do konca i konczy sie prawym hakiem na glowna.
Łapanów idzie od tyłu do mostka Pogana (dawniej tam byla droga szutrowa) prawym hakiem pod gore, potem na oporze w lewo i 2 wygrodzenia w lewo, jedno p2 na asfalt, krotka prosta i l2 za wygrodzeniem w kierunku spadania do Dabrowicy... konczy sie na szycie 100 m po oporze. Mega fajny oes.jarek-malopolska - Śro 04 Cze, 2014
qbus napisał/a:
Ja jadę... załoga hh.org w najszybszym saxo w Polsce południowej
ZAJEBISCIE 106 - Czw 05 Cze, 2014 w rd3l na OA przychodzi sie jak sie chce czy przestrzegany jest sztywno godzinowy
harmonogram?