Mick - Sob 06 Sie, 2011 Dzięki za trzymanie kciuków i gratulacje
teraz tylko napisze, że było grubo w niektórych miejscach na odcinku 2/5 Marek potrafi wyprowadzić samochód z najgorszych opresji. 8 miejsce w generali zdobyte przez "nowicjusza" dużo daje do myślenia tym starym wyjadaczom Mam nadzieje, że ktoś zainteresuje się Sąsiadem i będzie mógł dalej jeździć i pokazywać klasę.
Gdybyśmy zgłosili się w N3 to byśmy wygrali puchar za N-ke i N3, bo żadnego nkowego samochodu przed nami nie było TomsoN - Nie 07 Sie, 2011 Szczere gratulacje Panowie! Niemy - Nie 07 Sie, 2011 Brawo Narcyz i Mick !! Gaydek - Nie 07 Sie, 2011 Gratulacje GeKo - Nie 07 Sie, 2011 Mick, Nie nowicjusza tylko debiutanta qbus - Nie 07 Sie, 2011 Nowicjusza a nie debiutanta
Hmm... nie wiem czemu ale byłem spokojny o ten wynik, rozmawiając rano na strefie z Markiem czułem że będzie dobrze gratulacje dla was.
Ciekawostka... w RPP jedna załoga dostała karę finansową za grzanie opon (moim zdaniem nie adekwatna w stosunku do tego co zyskiwali) i pozwolił sobie na to gość u którego na prawym siedział najbardziej doświadczony pilot w całej stawce rsmp/rpp.
I strasznie mi szkoda Mateusza Kubata... niestety został wykluczony z walki o 3 pozycję w generalce przez kolegę który jechał przed nim i nie pozwolił mu się wyprzedzić przez 5 ostatnich km ostatniego odcinka. Nie mówiąc już o tym że gość z którym przegrał 3 miejsce jest wyżej wspomnianym zawodnikiem ukaranym za grzanie opon.martin.h - Nie 07 Sie, 2011 Powiem szczerze, że przed startem byłem sceptycznie nastawiony co do wyniku Marka i Michała, wydawało mi się że druga dziesiątka to max co moga osiągnąć. Wszak debiutanci, nieznane trasy i praktycznie seryjny samochód.
Ale zaskoczenie jest miłe, widać że Marek jest mocny nie tylko w gębie
Gratulacje dla załogi i życzę budżetu na dokończenie tego sezonu GeKo - Nie 07 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Nowicjusza a nie debiutanta
hhahaha debiut w RPP nie w rajdach.
No to pan W dał dupy nieziemsko.
edit Z Twojej wypowiedzi myślałem że to Fiesta go blokowała a Wiślak na to pozwolił.pum - Nie 07 Sie, 2011 martin zmiękł
gratulację - powiem szczerze, że nie znając Marka, podchodziłem mocno sceptycznie do jego pisania na forumie. pokazał że nie tylko w "gębie" jest mocny. Bad-i - Nie 07 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Ciekawostka... w RPP jedna załoga dostała karę finansową za grzanie opon (moim zdaniem nie adekwatna w stosunku do tego co zyskiwali) i pozwolił sobie na to gość u którego na prawym siedział najbardziej doświadczony pilot w całej stawce rsmp/rpp.
I strasznie mi szkoda Mateusza Kubata... niestety został wykluczony z walki o 3 pozycję w generalce przez kolegę który jechał przed nim i nie pozwolił mu się wyprzedzić przez 5 ostatnich km ostatniego odcinka. Nie mówiąc już o tym że gość z którym przegrał 3 miejsce jest wyżej wspomnianym zawodnikiem ukaranym za grzanie opon.
Grzanie opon - rzeczywiscie troche plama, ale myslisz ze Honda odrobila by do Fiesty dodatkowe 15.8 sekundy? Nawet gdyby go przepuscil??
Poza tym dlaczego Honda jechala za Fiesta ? (rozumiem ze ich przegrupowali po 1 petli)
Trzeba tez pochwalic Loczka - 14 pozycja to calkiem dobry wynik.korek171 - Nie 07 Sie, 2011 A wiecie może, co tomala narobił- ostatnia pozycja- żakówna objechała go malcem
Szkoda go bo wyniki niektórych os były godne....bizon - Nie 07 Sie, 2011 gratz dla chlopakow, oby tak dalej i jeszcze lepiej qbus - Nie 07 Sie, 2011
Cytat:
debiut w RPP nie w rajdach.
a Mazowiecki?
Cytat:
Grzanie opon - rzeczywiscie troche plama, ale myslisz ze Honda odrobila by do Fiesty dodatkowe 15.8 sekundy? Nawet gdyby go przepuscil??
miał 4.5 s straty a nie 16 taki wynik zrobił się na koniec.
Cytat:
Poza tym dlaczego Honda jechala za Fiesta ?
Honda nie jechała za Fiestą, Honda skończyła za fiestą blokowała go Astra.
Cytat:
A wiecie może, co tomala narobił- ostatnia pozycja- żakówna objechała go malcem
Wsadził się do rowu na mniej więcej 3-4 km 5 odcinka, długo go musieli wyciągać bo nawet my go mijaliśmy.CHRZANEK - Nie 07 Sie, 2011 Marek i Michał BRAWO !!!!!
Liczyłem że będzie dobrze, ale nie spodziewalem się że aż tak.
Ogromny szacunek dla dopiero "docierającej" się ząłogi.Przem_106 - Nie 07 Sie, 2011 Dokładnie takiego występu się spodziewałem. Po wynikach poszczególnych os-ow widać wyraźnie, że chłopaki jechali równo. Ile to było procent? Pewnie momentami 80, a gdzie indziej 110. Na pewno wkrótce sam Marek się wypowie. Z pewnością można było jeszcze szybciej, ale ryzyko nieukończenia wzrasta. Rzeszowski jest szybki i techniczny, a przy suchej aurze również i mocowy co widać po wynikach. Ugraliście i tak sporo patrząc po autach co jest przed wami. Myślę, że na rajdzie typu Wisła, Cieszynka, Karkonoski Marek może walczyć o pudło. Jeszcze raz gratulacje, ale bardzo dobry występ dopiero przed wami.