rasta, Pirania,
ciesze sie, ze fajnie sie bawicie i macie swoją zajawkę
ale nie boicie sie jezdzic po tych drogach? bo zakladam, ze jezdzicie po ulicy a nie chodnikach
Spokojnie, maja metalowe bidony.PiTT - Śro 13 Sie, 2014 i jezdzili focusami o mocy 300+
gdzie tu strach na rolkach... prosze Cię rasta - Śro 13 Sie, 2014 Jackarti, jechaliśmy ścieżką rowerową wzdłuż Dunaju. Jest to najdłuższa ścieżka w Europie łącznie 400 km od Passau w Niemczech, aż do Słowackiej Bratysławy. Piękne widoki, cudowne miasteczka po drodze, przeprawy przez Dunaj tratwami i takie tam atrakcje. Po jezdni kilka bardzo małych odcinków było.
Oczywiście na co dzień, szczególnie w Warszawskich warunkach, gdzie wszędzie jest yebana kostka bauma, po której nie da się jechać śmigamy po ulicy Wtedy podstawa to oświetlenie oraz kask na głowie, no i liczą się umiejętności
Do Europy niestety nam jeszcze daleko, to jaka jest infrastruktura w Wiedniu to szok. Tylko asfalt i wszędzie wytyczone ścieżki rowerowe, w każdej nawet najmniejszej uliczce jest ścieżka, jak nie ma na chodniku na nią miejsca to idzie jezdnią, a u nas wszędzie yebany baum i ścieżki do nikąd Jakarti - Śro 13 Sie, 2014
rasta napisał/a:
Jest to najdłuższa ścieżka w Europie łącznie 400 km
elegancko
400km to na rower jest nawet sporo - fajna wyprawa
macie jakies fotostory z godzin dziennych? rasta - Śro 13 Sie, 2014
Jakarti napisał/a:
400km to na rower jest nawet sporo - fajna wyprawa
Dodaj do tego 15 kg plecak
Jakarti napisał/a:
macie jakies fotostory z godzin dziennych?
Coś zapodam póżniej fydi - Śro 13 Sie, 2014
bizon napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja bym chciał juz tak na bogato, przejść kurs itp tak żebym mógł skakać indywidualnie
skok 700, z wideo i fotami 950, mówię o cenach bez zniżek
szkolenie to coś 4-5 koła. ale może warto najpierw sprawdzić czy to dla ciebie?
Wow, jestem w szoku, że szkolenie tyle kosztuje. Kurs paralotniarski jest około dwa razy tańszy. Nawet podstawa do SPL to koszt około 6500 zł. Ale wnioskuję, że taki pojedynczy skok z instruktorem warto odbyć raz w życiu.Pirania - Śro 13 Sie, 2014 W Wawie zdarza nam się czasem wjechac na drogę, ale tylko wyjatkowo. Tym razem wycieczka odbywała się po ścieżce/ drodze dla rowerów. Ryzyka nie było prócz kilku dość pionowych zjazdów zachęcam do zapoznania się z trasą bo to śiwtna opcja dla roerzystów na wycieczkę
Janusz napisał/a:
ja bym chciał juz tak na bogato, przejść kurs itp tak żebym mógł skakać indywidualnie
skok 700, z wideo i fotami 950, mówię o cenach bez zniżek
szkolenie to coś 4-5 koła. ale może warto najpierw sprawdzić czy to dla ciebie?
Wow, jestem w szoku, że szkolenie tyle kosztuje. Kurs paralotniarski jest około dwa razy tańszy. Nawet podstawa do SPL to koszt około 6500 zł. Ale wnioskuję, że taki pojedynczy skok z instruktorem warto odbyć raz w życiu.
Teraz na długi weekend jest promocja i można skoczyć za 549.
Być może można się w to bawić taniej, mówię o oficjalnych cennikach, bo tylko do takich mam dostęp.
No i tak, z instruktorem raz warto, zdecydowanie Janusz - Śro 13 Sie, 2014
bizon napisał/a:
No i tak, z instruktorem raz warto, zdecydowanie
a ty co ?? krypto gej
kurde kiedys może zbiorę budżet, ale mnie to jednak jara takie swobodne spadanie w pojedynkę bizon - Śro 13 Sie, 2014
Janusz napisał/a:
a ty co ?? krypto gej
no co, fajnie sie siedzialo na jego podnosniku Vlodarsky - Czw 14 Sie, 2014 Jutro startuje w Półmaratonie "Cud Nad Wisłą" - po tym tygodniu jestem tak osłabiony, że najchętniej bym sobie odpuścił... szkoda mi tylko okazji do zmierzenia sobie dokładnie czasu na tym dystansie.bizon - Czw 14 Sie, 2014 trzymam kciuki!Vlodarsky - Pią 15 Sie, 2014 No i już na spokojnie jestem po.
Wczoraj i dzisiaj rano słabo się czułem i obawiałem się, że w ogóle nie dam rady ukończyć.
Przez ten szaleńczy tydzień zapomniałem sobie kupić chociaż jednego żelu izotonicznego.
Na trasie było mega gorąco, czasem podjeżdżało obornikiem
Punkty z wodą były 3 po jednym stoliku przez co jeden musiałem odpuścić (pierwszy).
I tak lecąc o suchym pysku robiłem co mogłem jak na te warunki.
Czas jaki podaje DataSport brutto to 1:33:28 co dało 60 miejsce w open i 14 miejsce w klasyfikacji wiekowej. Czasu netto niestety nie poznałem, ale powołując się na endomondo powinno być 1:33:06.
Nie jestem napalony na wyniki w tym dystansie, ani żadnym mniejszym, ale jest to super trening przed maratonem. Za tydzień kolejny.