to ten z "Wypadek przypadek"?gregwoj - Czw 29 Lis, 2012
michool_vt napisał/a:
to ten z "Wypadek przypadek"?
Tak ten
Ale auto zrobione porzadnie i caly czas od naprawy jezdzi u obecnego wlasciciela. A jak bylo uszkodzone to juz ja wiem najlepiej Rasputin - Czw 29 Lis, 2012 W którym odcinku mozna go obejrzeć? Yarko - Czw 29 Lis, 2012
PAN napisał/a:
tankowana tylko benzyna 98 oktanowa premium.
uff całe szczęście, że nie jeździło na jakimś plebejskim 95 Anonymous - Śro 12 Gru, 2012 Stare legacy to z lat 90,co eksperci o tym sadza?Bart - Śro 12 Gru, 2012 Bierz póki śnieg za oknem
Zakładając, że konkretny egzemplarz jest w przyzwoitym stanie, napędy działają i nie jest zbyt zardzewiały.Anonymous - Śro 12 Gru, 2012 Nie mam czym na narty jechac to tak sobie wymyslilem,motur 2,2 nie ma jakis grubszych wad?Kamill - Śro 12 Gru, 2012 Oprócz tego że strasznie gnije to nie słyszałem pcs - Śro 12 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Nie mam czym na narty jechac to tak sobie wymyslilem,motur 2,2 nie ma jakis grubszych wad?
ja od 3 miesiecy sie powoze legacy 2 2.2 z 1994 roku, automat
absolutnie fantastyczne auto jak na cene, tyle ze moj ma 60tys km przebiegu wiec silnik, skrzynia i napedy sa jak nowe. Auto prowadzi sie wybornie, jest dobrze wyposażone, jest wystarczajaco dynamiczne, spore (wieksze od forka), automat pracuje swietnie, silnik daje rade (fura wazy 1280kg), jest cichy nawet przy 150kmh, materialy sa dobrej jakosci. Poza sfera wizualna bije na glowe nowe pojazdy tej klasy.
2.2 uwazany jest za najbardziej pancerny, jako ostatni ma hydrauliczna regulacje zaworow wiec bardzo lubi sie z gazem (bo pali sporo). Bardzo ladnie sie kreci bo to juz 16v.
Auta oczywiscie maja kilkanascie lat i to duza sztuka kupic zadbanego, niezajezdzonego i niezardzewialego.
jak wiadomo nie jestem obiektywny bo lubie starocie i nie lubie VWAnonymous - Śro 12 Gru, 2012 Dzieki wszystkim,Bart mi podpowiedział Audi,i to chyba lepsza opcja
pcs, gdzies Ty dorwał legacy z takim przebiegiem??Bart - Śro 12 Gru, 2012 w sensie p106rallye podpowiedział, ja tylko forwardowałem Anonymous - Śro 12 Gru, 2012
Bart napisał/a:
forwardowałem
ze co ???Bart - Śro 12 Gru, 2012 no forwardłę!Cartoon - Śro 12 Gru, 2012