PieQt - Pon 30 Kwi, 2018 A kto stracił autoryzację w Warszawie?Bonczek - Pon 30 Kwi, 2018
rabarbar napisał/a:
W temacie warszawskiego dilera BMW (tego co to mu wlasnie zabrali autoryzacje) i tego jak przycieli w chuja z jego(aktualnie moją) 335 to mógłby sie wypowiedzieć STF.Ja nie będę opisywał bo nie czuje sie upoważniony,ale przewał był na 6k pln.
A to potwierdzone na 100%?
Tak czy inaczej w tej plotce o utracie autoryzacji, nie ma nic dot. obsługi klienta - tak dla uspokojenia
A no i przy okazji rozmowy o BMW - Fusowi należy pogratulować nagrody Dealera Roku! PiTT - Pon 30 Kwi, 2018 a to nie tak ze stracili autoryzacje serwisu, ale sprzedawać i naprawiać dalej mogą... tyle że musieli oficjalnie usunąć info o autoryzacji
Rawski też podobno bez autoryzacji, ale oni ze strony nic jeszcze nie usunęli
pieniądz jest pieniądz, więc nie sądzę że nagle Fus dostanie bana na zajmowanie się sprzedażą aut... jesli to prawda co mówią to raczej taka mocno zółta kartka Bonczek - Pon 30 Kwi, 2018 Tak jeszcze w temacie autoryzacji - nie utożsamiajcie tego z jakością obsługi - raczej z kolorem płytek na podłodze, odległością podnośników na hali czy wielkością czcionki w napisie nad drzwiami
Jeżeli ktoś nie wierzy to podjedźcie np. do VCentrum lub Autoreduta.
EDIT: Temat Rawskiego to w ogóle mistrz - po co dziś punktowi serwisowemu autoryzacja, prócz ładnej wizytówki? Popatrzcie na to przez pryzmat stawek gwarancyjnych i GVO najważniejsze, żeby mieć autoryzację na blachę i lakier.siema - Wto 15 Maj, 2018 Gówno się znacie, tak wygląda prawdziwa praca handlowca w salonie samochodowym:
http://natemat.pl/237803,...kupic-nowe-autoKamill - Wto 15 Maj, 2018 O kurwa nie wierze że ktoś opublikował coś takiego.PiTT - Wto 15 Maj, 2018 kluczowe:
Artykuł powstał przy współpracy ze Skoda Polska.
Bonczek - Wto 15 Maj, 2018
Kamill napisał/a:
O kurwa nie wierze że ktoś opublikował coś takiego.
Zapytaj Krzyśka "o ch*j tu chodzi" anjas - Wto 15 Maj, 2018
Co za gówno...Kenet - Wto 15 Maj, 2018 Byłem dziś u Boncza - nie dość, że przywitano mnie jeszcze przed salonem to i kawy się napiłem. pum - Wto 15 Maj, 2018 A na koniec pozwolili posprzątać w kiblu? Kenet - Wto 15 Maj, 2018 Aż takich atrakcji nie było Bonczek - Wto 15 Maj, 2018
Kenet napisał/a:
Byłem dziś u Boncza - nie dość, że przywitano mnie jeszcze przed salonem to i kawy się napiłem.
Chloru - Wto 15 Maj, 2018
Kenet napisał/a:
Byłem dziś u Boncza - nie dość, że przywitano mnie jeszcze przed salonem to i kawy się napiłem.