To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

Anonymous - Wto 26 Mar, 2013

michool_vt napisał/a:
troche lypa jak nie ma jebutniecia z wydechu :>

lypa straszliwa

M - Wto 26 Mar, 2013

Jest za to jebnięcie olbrzymim momentem i przyjemny szum wiartu
Jakarti - Wto 26 Mar, 2013

nie do konca nowosci ale nie wiedzialem , ze taka wersja była :)
anioł i diabeł :D

https://www.google.pl/sea...iw=1467&bih=671

was79 - Wto 26 Mar, 2013

No ba 25keuro u helmutow
Michał - Wto 26 Mar, 2013

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

wow - poza tym ze nowe clio mym skromnym zdanie jest przekozakiem z wyglądu to dobrze daje :)

karoluPL - Wto 26 Mar, 2013

ja i tak jestem na nie dla nowego clio. za dużo wspomagaczy, za dużo bajerów, cztery furtki. z resztą już w przypadku 3ki wydawało mi się, ze coś poszło nie tak ( chociażby masa auta, którą chcieli zniwelować większą mocą, ale zawieszenie w 3ce niby wychodzi na + (choć i tu zdania są podzielone) )

a nawet na papierze widać, ze 4 rs będzie szybsze na prostej od 3'ki,
jest lżejsze, szybka automatyczna skrzynia, procedura i kupa elektroniki. ale czy to nie mija się z celem.. :]

program z procedurą i kuracja odchudzająca dla 3ki i myślę, ze wynik byłby inny :lol2:

PiTT - Wto 26 Mar, 2013

a i tak podjedzie najnowsze audi a6 allroad 3.0 TDI 313KM i rozgoni towarzystwo :D
trochę to smutne że nowoczesne "hot hatche" nie nadążają za rozwojem innych klas dupowozowych
nie do pomyślenia aby rodzinna taczka była szybsza od "sportowych" wozów :D
wszystkie te clio, golfy, astry itd powinny mieć poniżej 6 sek żeby konkurować z kanapami

roj - Wto 26 Mar, 2013

PiTT napisał/a:

nie do pomyślenia aby rodzinna taczka była szybsza od "sportowych" wozów

:faja:

GeKo - Wto 26 Mar, 2013

Michał napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=ieNXoxYQBLk&feature=youtu.be

wow - poza tym ze nowe clio mym skromnym zdanie jest przekozakiem z wyglądu to dobrze daje :)

Tyle to robiło moje clio na zimówce ;) 3 po prostu nie jedzie :] na wprost.

Kamill - Wto 26 Mar, 2013

GeKo napisał/a:
Michał napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=ieNXoxYQBLk&feature=youtu.be

Tyle to robiło moje clio na zimówce ;) 3 po prostu nie jedzie :] na wprost.

I moja ibiza w tdi-ku :rotfl:

M - Wto 26 Mar, 2013

Na wprost to się jeździ po autostradzie...
Co to w ogóle jest...

was79 - Śro 27 Mar, 2013

Dokładnie, dużo jest szybszych samochodów, ale do pierwszego zakrętu.
No i właśnie to co nieuchwytne, wiele aut "bezsensu" typu hh, roadstery, cabrio itp. daje radość jazdy.

roj - Śro 27 Mar, 2013

w sumie dziwne, że (chyba) żadna firma nie robi fajnej bazy pod TD. zainteresowanie pojeżdżawkami wcale nie jest tak małe zwłaszcza w cywilizowanych krajach gdzie mają tory (choćby Anglia czy Niemcy)
Myślę, że gdyby jakaś firma wypuściła taniego hh w opcji bieda-trackday to mógłby się nieźle sprzedać.
Zostawić to co musi spełniać z powodów przepisów UE ale nic ponadto, wszystkie systemy całkowicie wyłączane, jak najmniej wagi (bez zenonów, nawigacji, grzanych dup, kurtyn i ośmiu głośników) jakiś twardy, najlepiej regulowany zawias, lekkie fele.

Trochę jak megane ta z klatką tylko z niższego segmentu i żeby fura była bez klatki, bez szpery, żeby jej możliwości wynikały z prostoty i niskiej wagi a nie techniki co przełożyło by się dobrze na cenę.

I żadnego 1,2 kompresor turbo, też jakiś najprostszy silnik, który po kilku latach upalania będzie jeszcze się do czegoś nadawał.

Anonymous - Śro 27 Mar, 2013

roj napisał/a:
w sumie dziwne, że (chyba) żadna firma nie robi fajnej bazy pod TD. zainteresowanie pojeżdżawkami wcale nie jest tak małe zwłaszcza w cywilizowanych krajach gdzie mają tory (choćby Anglia czy Niemcy)
Myślę, że gdyby jakaś firma wypuściła taniego hh w opcji bieda-trackday to mógłby się nieźle sprzedać.
Zostawić to co musi spełniać z powodów przepisów UE ale nic ponadto, wszystkie systemy całkowicie wyłączane, jak najmniej wagi (bez zenonów, nawigacji, grzanych dup, kurtyn i ośmiu głośników) jakiś twardy, najlepiej regulowany zawias, lekkie fele.

Trochę jak megane ta z klatką tylko z niższego segmentu i żeby fura była bez klatki, bez szpery, żeby jej możliwości wynikały z prostoty i niskiej wagi a nie techniki co przełożyło by się dobrze na cenę.

I żadnego 1,2 kompresor turbo, też jakiś najprostszy silnik, który po kilku latach upalania będzie jeszcze się do czegoś nadawał.

Roj Budowniczy ;)

(ale masz racje)

zefir - Śro 27 Mar, 2013

punkt pierwszy ...

wszystkie auta sprzedawane w UE musza miec ESP i ABS fabrycznie

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: