Ku*wa mać! No ileż można! Ale dziękuję za ostrzeżenie.
Będziemy na łączach jak zakończę pracę.PiTT - Czw 14 Sie, 2014 czy w zwiazku z tym beda zamkniete ulice?
planuje pojawic sie w wawie kolo 22-23, wiec nie chce sie wkurwic na wstepie Kamill - Czw 14 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
czy w zwiazku z tym beda zamkniete ulice?
planuje pojawic sie w wawie kolo 22-23, wiec nie chce sie wkurwic na wstepie
Omijaj z dalekaPiTT - Czw 14 Sie, 2014 no ni chu chu
najpierw jade na stegny (a widze ze pieknie otoczone) a potem na stare miasto (tez kurwa trasa prowadzi)
uwaga nakurwiam jak na monciaku! Jakarti - Czw 14 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
uwaga nakurwiam jak na monciaku!
ostatnio czekalem pol godziny az przejada rowerzysty
chcialbym wspierac te wszystkie inicjatywy ale czasem trudno mi jest to zrozumiec. to takie promowanie dyscyplin na sile. cos jak gejoparady anjas - Czw 14 Sie, 2014 może zorganizujemy akcję promowania automobilizmu polegającą na zastawianiu ścieżek rowerowych?Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 dokładnie +1
Anjas na prezydenta! Kamill - Czw 14 Sie, 2014 Ja bym po prostu raz w miesiącu zamykał część ulic w Warszawie i robił ogólnodostępny trackday, tracknigth warsaw Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 Warsaw Monciak Promo Cars Entertainment!Pirania - Czw 14 Sie, 2014 Rowerowa Masa Krytyczna była piątkowa inicjatywą stworzoną własnie by wqrwić.. miała w sposób ostentacyjny zamanifestować problem braku ścieżek, braku w świadomości warszawskich kierowców, że dzielą szosę również z rowerami, a teraz robią to chyba z przyzwyczajenia - słaba frekwencja itd.
A z kolei NS był inicjatywą, która rozkręciła się do skali jakiej nikt nie spodziewał... zaczęło się od przejazdów po 300 osób.. teraz potrafi być 6 000(!) rolkarzy, samych rolkarzy! W Wiedniu co piątek mają przejazd centrum miasta dzielony na równi z rowerami i jest może z 1000 os. Jest teraz ogólny boom na sport i ja to osobiście bardziej popieram niż wkurzające korki robione przez np. słoiki pracujące w Wawie w szczurowiskach na które też mogę sobie tylko pomarudzić, z tą różnicą że codziennie. Tez mogłabym skandować - wypad do siebie. Tak to już u nas jest, że nawet w niedziele jak jest Maraton to znajdzie się taki, któremu to przeszkadza, bo on akurat auta potrzebuje w niedziele pod Narodowym...
tracknigth warsaw - proponuję odcinek na s8 - sprawdzony polecam Kamill - Czw 14 Sie, 2014
Pirania napisał/a:
Rowerowa Masa Krytyczna była piątkowa inicjatywą stworzoną własnie by wqrwić.. miała w sposób ostentacyjny zamanifestować problem braku ścieżek, braku w świadomości warszawskich kierowców,
No i się wkurwili tak jak było zamierzone, a teraz wszyscy się oburzają że kierowcy są wkurwieni.faldzip - Czw 14 Sie, 2014
Kamill napisał/a:
Ja bym po prostu raz w miesiącu zamykał część ulic w Warszawie i robił ogólnodostępny trackday, tracknigth warsaw
+1 Kenet - Czw 14 Sie, 2014 Ale dlaczego to się k*wa musi odbywać dziś, kiedy tysiące ludzi, nie tylko słoików, wyjeżdża wieczorem na długi weekend, wraca wk...wione z roboty itp. itd. Dlaczego to się jutro nie może odbyć jak już połowy osób nie będzie w mieście?! To już nawet śmieszne nie jest
BTW - ciekaw jestem ilu słoików zap...ala na rolkach w tym NS, a ilu tam jest RODOWITYCH warszawiaków, którym tacy ludzie jak ja zabierają pracę bo nie chce im się układać kostki brukowej za 1500 zł u siebie na wsi. Ya yebie.
Popieram inicjatywę anjasa, a pomysł kamila sam kiedyś proponowałem.