To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Kamill - Czw 14 Sie, 2014

Kenet napisał/a:
jakoś przed 19 na wilanowskiej jak będę do Kielc ruszał.

Szach i mat
Night skating

Pirania - Czw 14 Sie, 2014

Bede odzywać w takim razie

NS 20:30 - szmat czasu ;-)

Kenet - Czw 14 Sie, 2014

Kamill napisał/a:
Kenet napisał/a:
jakoś przed 19 na wilanowskiej jak będę do Kielc ruszał.

Szach i mat
Night skating

Ku*wa mać! No ileż można! Ale dziękuję za ostrzeżenie.

Będziemy na łączach jak zakończę pracę.

PiTT - Czw 14 Sie, 2014

czy w zwiazku z tym beda zamkniete ulice?
planuje pojawic sie w wawie kolo 22-23, wiec nie chce sie wkurwic na wstepie :D

PiTT napisał/a:
czy w zwiazku z tym beda zamkniete ulice?
planuje pojawic sie w wawie kolo 22-23, wiec nie chce sie wkurwic na wstepie :D

Omijaj z daleka

PiTT - Czw 14 Sie, 2014

no ni chu chu
najpierw jade na stegny (a widze ze pieknie otoczone) a potem na stare miasto (tez kurwa trasa prowadzi)
uwaga nakurwiam jak na monciaku! :lol2:

Jakarti - Czw 14 Sie, 2014

PiTT napisał/a:
uwaga nakurwiam jak na monciaku! :lol2:

ostatnio czekalem pol godziny az przejada rowerzysty
chcialbym wspierac te wszystkie inicjatywy ale czasem trudno mi jest to zrozumiec. to takie promowanie dyscyplin na sile. cos jak gejoparady :D

anjas - Czw 14 Sie, 2014

może zorganizujemy akcję promowania automobilizmu polegającą na zastawianiu ścieżek rowerowych?

dokładnie +1
Anjas na prezydenta! :D :rotfl:

Ja bym po prostu raz w miesiącu zamykał część ulic w Warszawie i robił ogólnodostępny trackday, tracknigth warsaw :)

Warsaw Monciak Promo Cars Entertainment!
Pirania - Czw 14 Sie, 2014

Rowerowa Masa Krytyczna była piątkowa inicjatywą stworzoną własnie by wqrwić.. miała w sposób ostentacyjny zamanifestować problem braku ścieżek, braku w świadomości warszawskich kierowców, że dzielą szosę również z rowerami, a teraz robią to chyba z przyzwyczajenia - słaba frekwencja itd.

A z kolei NS był inicjatywą, która rozkręciła się do skali jakiej nikt nie spodziewał... zaczęło się od przejazdów po 300 osób.. teraz potrafi być 6 000(!) rolkarzy, samych rolkarzy! W Wiedniu co piątek mają przejazd centrum miasta dzielony na równi z rowerami i jest może z 1000 os. Jest teraz ogólny boom na sport i ja to osobiście bardziej popieram niż wkurzające korki robione przez np. słoiki pracujące w Wawie w szczurowiskach :lol2: na które też mogę sobie tylko pomarudzić, z tą różnicą że codziennie. Tez mogłabym skandować - wypad do siebie. Tak to już u nas jest, że nawet w niedziele jak jest Maraton to znajdzie się taki, któremu to przeszkadza, bo on akurat auta potrzebuje w niedziele pod Narodowym...

tracknigth warsaw - proponuję odcinek na s8 - sprawdzony polecam :rotfl:

Pirania napisał/a:
Rowerowa Masa Krytyczna była piątkowa inicjatywą stworzoną własnie by wqrwić.. miała w sposób ostentacyjny zamanifestować problem braku ścieżek, braku w świadomości warszawskich kierowców,

No i się wkurwili tak jak było zamierzone, a teraz wszyscy się oburzają że kierowcy są wkurwieni.

faldzip - Czw 14 Sie, 2014

Kamill napisał/a:
Ja bym po prostu raz w miesiącu zamykał część ulic w Warszawie i robił ogólnodostępny trackday, tracknigth warsaw :)

+1 :pom:

Kenet - Czw 14 Sie, 2014

Ale dlaczego to się k*wa musi odbywać dziś, kiedy tysiące ludzi, nie tylko słoików, wyjeżdża wieczorem na długi weekend, wraca wk...wione z roboty itp. itd. Dlaczego to się jutro nie może odbyć jak już połowy osób nie będzie w mieście?! To już nawet śmieszne nie jest :wall:

BTW - ciekaw jestem ilu słoików zap...ala na rolkach w tym NS, a ilu tam jest RODOWITYCH warszawiaków, którym tacy ludzie jak ja zabierają pracę bo nie chce im się układać kostki brukowej za 1500 zł u siebie na wsi. Ya yebie.

Popieram inicjatywę anjasa, a pomysł kamila sam kiedyś proponowałem.