Gotti - Nie 04 Sty, 2009 jakie znaczenie ma to kiedy była sprowadzona? kup takie auto za 10k euro, przywieź, opłać i zarejestruj. To nie salon który obgryza paznokcie i daje 30%. Temat sprowadzanych aut zdaje się jest Ci obcy więc daruj sobie.Michał - Nie 04 Sty, 2009 lolGotti - Nie 04 Sty, 2009 pracować w salonie a obcować ze sprowadzaniem, UC, US itp. to "trochę" różne rzeczy.michool_vt - Nie 04 Sty, 2009 lolPieQt - Nie 04 Sty, 2009 ja pierdzielę .... czyli ci co sprowadzają samochody to tak naprawdę inwestują, im dłużej nie mogą sprzedać, tym wyższą cenę wystawiają - dobreGotti - Nie 04 Sty, 2009 jak kupowali euro po 3.2 a teraz jest po 4.17 to dalej mają mieć najtańsze ceny w europie? bo do tego doszło, że w PL kupi się auto taniej niż na zachodzie. A jak mają dokładać do interesuj to po ch.uj robić? Zobrazowane a dalej trudne do zrozumienia ?mi - Nie 04 Sty, 2009 lolkubas - Nie 04 Sty, 2009 l0lTomsoN - Nie 04 Sty, 2009 żeby nie było, ja to rozumiem FreeMan - Pon 05 Sty, 2009 Gotti - lol !!
Akurat w przypadku tego samochodu nie patrze ze strony sprzedajacego tylko kupujacego.
Ale idac za Twoja rada jutro wystawiam moje Clio za 35 tys. ... w koncu euro poszlo w gore....
A co do obgryzania paznokci, to gdybym ja sprzedawl samochody tak jak Ty swoje to faktycznie musialbym panokcie obgryzac...
k-mart napisał/a:
Sam raz dla Marcela, wsiada i rozbiera generalke!
albo sprzedaje po miesiącu
PieQt napisał/a:
Marcel kupiłeś w gorączce, bo nieaktualne ogłoszenie?
nie wiem co tam było, ale jak Megane Coupe to kur..wa nigdy mnie nie zoabczycie nawet na fotelu pasażera w takim aucie k-mart - Pon 05 Sty, 2009 kur.wa!!!!
musze w to wejsc!
http://www.ricardo.ch/acc...eNr=0&PageNum=1Gotti - Pon 05 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
Gotti - lol !!
Akurat w przypadku tego samochodu nie patrze ze strony sprzedajacego tylko kupujacego.
Ale idac za Twoja rada jutro wystawiam moje Clio za 35 tys. ... w koncu euro poszlo w gore....
A co do obgryzania paznokci, to gdybym ja sprzedawl samochody tak jak Ty swoje to faktycznie musialbym panokcie obgryzac...
Umiesz czytać czy sprawia Ci to aż takie trudności? 3% akcyzy a 18 to trochę dużo, prawda? Moje sprzedaże mają się dobrze właśnie ze względu na zmiany przepisów i kursy walut. Jakbym miał zarabiać jak ludzie w salonach po 3 tysiące to bym wolał siedzieć w domu Gotti - Pon 05 Sty, 2009 co z edycją postów?
Jako zakończenie tematu dodam, że VW podnosi ceny samochodów osobowych ze względu na kurs euro.
pzdr.anjas - Pon 05 Sty, 2009
Gotti napisał/a:
jak kupowali euro po 3.2 a teraz jest po 4.17 to dalej mają mieć najtańsze ceny w europie?
A gdyby euro spadło nagle z 4 złotych na 2 złote to obniżyliby cenę sprzedawanego samochodu o połowę? Zgodnie z kursem euro?
Zresztą nie ma co gadać o cenach. Jeśli ktoś mu zapłaci to może tego fokusa sprzedać i za 70 tysięcy... No właśnie, tylko kto tyle zapłaci, skoro foka nie chciała się sprzedać nawet za 45
Rynek wszystko ureguluje.
Gotti napisał/a:
Jakbym miał zarabiać jak ludzie w salonach po 3 tysiące to bym wolał siedzieć w domu
panie kerowniku, za pięć dych to mi się wstawać nie chce...
Powiem szczerze Gotti, że tym tekstem mnie rozje.bałeś po całości.