To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

PGmaster - Śro 22 Lut, 2012

Mayk napisał/a:
Nawet jakiś rozgrzany fragment wpadł do dekoltu mojej znajomej

O i poproosimy o zdjecie.

P.S. to zdecydowanie moj ulubiony temat na forum.

pum - Śro 22 Lut, 2012

Mayk napisał/a:
A to ten Focus, przyznam, że zupełnie zapomniałem o nim Zupełnie nie rzucałeś się w oczy...

no wiem brzydki, poobijany focus ;)

Mayk napisał/a:
Mam nadzieje na rewanż (ale na pewno nie tam, za daleko i forma jakaś nie dla mnie, TrackDay w Poznaniu może?) kiedy będę miał na czym jeździć

nie mam pojęcia czy będę na Poznaniu.

Mayk napisał/a:
forma jakaś nie dla mnie

w sensie że nie ćwiara? ;)

Pirania - Śro 22 Lut, 2012

pumfkp napisał/a:
no wiem brzydki, poobijany focus ;)

Karbonowe poobdzierane dupsko :D

Mayk - Śro 22 Lut, 2012

pumfkp napisał/a:

ha, dobre ;)

Nie, ćwiara nigdy mnie nie kręciła - nie zakładałbym dobrej zawiechy gdyby to był mój świat ;)

pum - Śro 22 Lut, 2012

ty jakis sensowny zawias jeszcze na tym ulezu miales o_O ?
Mayk - Śro 22 Lut, 2012

Sensowny* tak, jednak wtedy świeżo założony i zdecydowanie nieustawiony. Mam teraz ogarnięty odpowiedni stosunek twardości przodu i tyłu dzięki czemu auto prowadzi się teraz jak po sznurku (wcześniej było bardzo nerwowe, łatwo łapało nadsterowność).

* jeśli ktoś uważa Gaz Goldy za sensowny zawias, jak dla mnie jest rewelacyjny :faja:

rasta - Czw 23 Lut, 2012

Mayk napisał/a:
Gaz Gold .... jest rewelacyjny

To nie jechałeś jeszcze do starym Bilsztajnie :rotfl:

siema - Czw 23 Lut, 2012

Mayk napisał/a:
Sensowny* tak, jednak wtedy świeżo założony i zdecydowanie nieustawiony. Mam teraz ogarnięty odpowiedni stosunek twardości przodu i tyłu dzięki czemu auto prowadzi się teraz jak po sznurku (wcześniej było bardzo nerwowe, łatwo łapało nadsterowność).

* jeśli ktoś uważa Gaz Goldy za sensowny zawias, jak dla mnie jest rewelacyjny :faja:

Temat ustawienie Gaz'a bardzo mnie interesuje. Napisz coś więcej odnośnie optymalnego wg Ciebie ustawienia.

Miniac - Czw 23 Lut, 2012

Mayk napisał/a:
pumfkp napisał/a:

ha, dobre ;)

Nie, ćwiara nigdy mnie nie kręciła - nie zakładałbym dobrej zawiechy gdyby to był mój świat ;)

Mayk, musisz wiedzieć, że na hothatch'u nic się nie ukryje. Mamy tutaj zastępy szpiegów, prokuratorów, biegłych sądowych, rewidentów i wulkanizatorów (oraz kilku celebrytów z cabrio ;D ). Bądź więc szczery! :>

btw. to że z kurtuazji prosimy o zdjęcia Twojej dziewczyny oczywiście nie znaczy, że już od dawna się między sobą nimi nie wymieniamy :devil:

Mayk - Czw 23 Lut, 2012

co do ustawienia Gazów to wszystko zależy od tego o jakim aucie mówimy i jakie sprężyny są dobrane. W sieci można znaleźć proponowane ustawienia amorow do MX-5 ale do sprezyn streetowych a ją na przykład wziąłem wersję trackdayowa z dość twardym zestawem springow.

Na polecanych ustawienia amortyzacja była za słaba, auto po dobicu wyskakiwalo zamiast się podnieść i jechało się jak piłeczka pinkpongowa ;)

Musiałem ustawić zdecydowanie twardsze nastawe i dorzucić do tego różnice między tyłem a przodem mimo rozkładu masy 50/50... Tyl byłzbyt miękki i auto się wykrecalo przy wychodzeniu szybkim z zakrętu z gazem w podłodze.

Co do ćwiartki, to, że tam bylem nie znaczy, że wolę to od zwykłej jazdy - prawie każdy z nas zaliczył kilka cwiartek w życiu... :P

A ten CRX powinien mnie porobic bez problemu więc nie wiem do teraz czemu byłem z przodu ;) Miał więcej mocy i napęd na cztery łapy ;)

no name - Czw 23 Lut, 2012

23 posty, wszystkie w tym temacie ;D
Anonymous - Czw 23 Lut, 2012

Mayk napisał/a:

A ten CRX powinien mnie porobic bez problemu więc nie wiem do teraz czemu byłem z przodu ;) Miał więcej mocy i napęd na cztery łapy ;)

Kierowca się nie ścigał :jupi:

Mayk - Czw 23 Lut, 2012

Pamiętam jedynie, że nie trafił z trójką :devil:

no name napisał/a:
23 posty, wszystkie w tym temacie
\

Wiem wiem, zdolny jestem xD
Tylko poczekać na jakiegoś moda by mnie skarcił ...

Postaram się przejrzeć forum i zacząć się wypowiadać w tematach, w których powinienem - na przykład w zawieszeniach :rotfl:

M - Czw 23 Lut, 2012

Pogadajcie w innym temacie chłopaki...
pum - Czw 23 Lut, 2012

nie :devil: