To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

nox - Pon 05 Sty, 2009

powiedzmy że znajomy sprzedaje :) silnik taki jak u mnie :D

http://moto.allegro.pl/it..._kent_1750.html

nox - Pon 05 Sty, 2009

tak poprzeglądałem jego pozostałe aukcje i nawet taki nie głupi kombinezon ma tzn całkiem ciekawy .

http://moto.allegro.pl/it..._race_suit.html

Anonymous - Pon 05 Sty, 2009

ale ma brzudkie duze stopy :rotfl: i jakas afte na kominiarce :)
nox - Pon 05 Sty, 2009

fakt gity ma ogromne .... gdzieś maiłem jej zdjęcia z jakiegoś zlotu i poza stopami jest całkiem Ok :D
nox - Pon 05 Sty, 2009

"gity" miało być giry
k-mart - Pon 05 Sty, 2009

Dobra,
ale nikt nie odpowiedzial na moje ogloszenie:
http://www.ricardo.ch/acc...eNr=0&PageNum=1

Ile to jest warte?
Wejsc w to czy nie?
Po drogach nie da sie tym jezdzic, musial bym wywiezc do PL i tam zerejstrowac :D
Brac czy nie? Za ile?

kubas - Pon 05 Sty, 2009

bierz go kej ! 180 ps ? czy ja dobrze przeczytalem ? tanio go bierz i jedziesz !!!!!! na lublinie niszczysz wszystkich :D

Ciekawe na jakiej kwocie stanie....
Idealny sprzet do upalania, wszystko ma:
wzmocnione lozyska, silnik na mocnych poduszkach, klatka Devil'a, wydech n-kowy OMP,
pusta buda, kubly, zawias z pucharowej megane.
Czego chciec wiecej?
Stawiam 180kmh i oram pola!

nox - Pon 05 Sty, 2009

byle ten stuff się jeszcze do czegoś nadawał w sensie wygląda fajnie ale czy chodzby silnik się do czegoś nadaje , zawias , hamulce jak tam to super najwyżej silnik by się wymieniło na seryjny plus to co w nim jest i gwałcisz wszystkich w lublinie :D
Bad-i - Pon 05 Sty, 2009

dlaczego ma deske od 1.8 ??
CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009

nox napisał/a:
gwałcisz wszystkich w lublinie

To to i bez samochodu robi...

Anonymous - Pon 05 Sty, 2009

ja to mam zle doświadczenia z modyfikowanymi Renault z twardymi poduszkami .... tylko laweta i na tor po miescie nie nie nie .... urwały mi sie 2 sruby od sanek przez to miedzy innymi

Bad-i napisał/a:
dlaczego ma deske od 1.8 ??

Bo cala buda jest z 1.8.

PieQt - Pon 05 Sty, 2009

106 napisał/a:
PieQt napisał/a:
lukp napisał/a:
http://www.allegro.pl/item522096548_renault_clio_ii_sport_rajdowka_n3_a7.html

tak na szybko to sie to za bardzo nie oplaca...

nawet nie jestem zainteresowany, ale rozwalił mnie fragmentem "zdjęcia poglądowe"

Gotti - Pon 05 Sty, 2009

FreeMan napisał/a:
Gotti odnosze dziwne wrazenie ze bardzo chcesz mnie obrazic Panie Specjalisto.

Twoje uwagi odnosnie mojej osoby za mocno nie na miejscu.

Nie kazdy moze miec zawod syn.

ps.odnosnie kosztow sprowadzenia samochodu napewno wiesz wiecej ode mnie... szkoda ze tylko na ten temat.

aaaaaaa zapomnialem Ci dodac ze ja chodze do salonu dla 1600 pln :) i w dobie kryzysu ja sprzedaje 10-15 samochodow miesiecznie (pazdziernik,listopad,grudzien)....a co do podnoszenia cen to Toyota, Opel i Renault tez podnioslo ceny w grudniu.

Gotti napisał/a:

Umiesz czytać czy sprawia Ci to aż takie trudności? 3% akcyzy a 18 to trochę dużo, prawda? Moje sprzedaże mają się dobrze właśnie ze względu na zmiany przepisów i kursy walut. Jakbym miał zarabiać jak ludzie w salonach po 3 tysiące to bym wolał siedzieć w domu :)

a nie wydaje Ci sie ze akcyza na samochody osobowa powyze 2 litrow byla 13.6% i skoczyla na 18% ?? 3.1 to byla kacyza na samochody ponizej 2 litrow pojemnosci.... chyba cos niedoczytales.

To błędne Twoje wrażenie. Tak samo jak "zawód syn".

Na szczęście mam ten komfort że wiem co znaczy pracować jako parobek w salonie i korzystać z programu do konfiguracji aut i ich zamówień. Wiem też że poza tym nie masz pojęcia o tym jak to wygląda w praktyce, poza biurkiem z ciepłą kawą. Wszystko rozchodzi się o to że takiego focusa (jak i większość aut, pomijając przykład z otomoto) ciężko kupić poza PL w cenie poniżej 15(ba, nawet 12k) euro. Sama akcyza to już 3k euro a Ty masz za złe że w ogłoszeniu jest zarejestrowany za 50tys. zł. Skoro Toyota, Opel i Renault podniosły ceny to też mam tam iść z awanturą że roczniki 2008 w 2008roku były tańsze a w 2009 roczniki 09 są droższe?

Idąc Twoim tokiem myślenia Twoje clio będzie niedługo kosztowało 15tysięcy (bo jest kolejny rok starsze) i nieważne że takie ładne, zadbane, doinwestowane i od pasjonata znającego się na rzeczy.
Sam dobrze wiesz że rynek samochodowy już wystarczająco stracił przez zaniżanie cen. Staliśmy się najtańszym rynkiem aut używanych...

pozdro i eot.