Aha, miałem kiedyś taką mazdę z silnikiem 1.6.
Nie jechała wcale, ale na otwierane światła strasznie leciały dupy (przynajmniej w 1995 roku)
No wiem, że 1.6 nie jedzie. Mam taką drugą z LPG 88 seryjnych koni nie powala ale do ekonomicznego i co najważniejsze bezawaryjnego przemieszczania sie z punku A do punktu B nadaje się idealnie.
Jako, że jestem starej daty to otwierane światła nadal mi się podobają M - Wto 28 Lut, 2012 Na grouponie jest oferta na masaż prostaty, może się jeszcze załapiecie Jacek - Wto 28 Lut, 2012 jestem i ja przynajmniej ta dekada. wchodzę w to jak w masło anjas - Wto 28 Lut, 2012 zależy kto i jak masuje Jacek - Wto 28 Lut, 2012
anjas napisał/a:
zależy kto i jak masuje
niech to będzie niespodzianka anjas - Wto 28 Lut, 2012
Jacek napisał/a:
niech to będzie niespodzianka
Toldi - Wto 28 Lut, 2012 Witam Wszystkich
Tydzien temu nabylem Clio III RS 197 w kolorze czerwono-krwistym wiec postanowiłem dołączyć do Was
Dzieki za pomoc w logowaniu J Jakarti - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
J
hehehe
chodzi o mnie
no siemaneczko, nie wystrasz sie wielu durnych pytan, ktore beda zaraz. mlodziez (i nie tylko) musi sie wyszalec
i od razu odp. na najczesciej zadawane pytania
- do czasu "zielonego' nie mozesz otworzyc swojego Pimpa.
- zielony uzyskuje sie przez zaprzyjaznienie z forum (udzial w pojezdzawkach, aktywne tworzenie spamu tutaj )
milegopP - Wto 28 Lut, 2012 nic.
serio to juz jest nudne i słabe.
sorry PPson nic osobistego Toldi - Wto 28 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
Toldi napisał/a:
J
hehehe
chodzi o mnie
no siemaneczko, nie wystrasz sie wielu durnych pytan, ktore beda zaraz. mlodziez (i nie tylko) musi sie wyszalec
i od razu odp. na najczesciej zadawane pytania
- do czasu "zielonego' nie mozesz otworzyc swojego Pimpa.
- zielony uzyskuje sie przez zaprzyjaznienie z forum (udzial w pojezdzawkach, aktywne tworzenie spamu tutaj )
milego
hehe, bede dzis dzwonil wieczorkiem jak umawialismy sie
pojezdzawki, hmmm....szkoda mi auta ale bede mogl patrzec jak Wy ujezdzacie
aktywny spam - da sie Rasputin - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
pojezdzawki, hmmm....szkoda mi auta
No tak bo Clio Sport III to prawie kultowe auto i szkoda go upalać Jakarti - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
szkoda mi auta
wez sie ogarnij trzeba było kupić passata
wycena to 2k.
aa i wklej fotke jakas tutaj Toldi - Wto 28 Lut, 2012 co ja poradze ze szkoda mi nap***ć woza.....ja lubie jak auto jezdzi, wyglada i czasami zaskakuje na ulicy, ale....OK nie bede juz pisal ze nie bede upala Cliówki Jakarti - Wto 28 Lut, 2012 2k ale to juz full full full
pompa wody, plyny sryny, wszystko co mozliwe.
w wersji bieda pewnie mozna by sie zamknac 1 niecalych 1,5.pP - Wto 28 Lut, 2012 nie spoko ale byś przynajmniej zeydytował ze to Ty edytujesz bo wychodzi ze sam siebie przepraszam...