cześć Jacek176,
Cieszę się, że do nas dołączyłeś. Za każdym razem niezwykle cieszę się, gdy dołącza ktoś starszy niż ja, a nie zdarza się to często
Karwa, młodszy niż ja pum - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
i czasami zaskakuje na ulicy
to zły samochód kupiłeś... od tego jest inny
ps: cześćToldi - Wto 28 Lut, 2012 mam inny ale nim zadko jezdze, ale jak juz jezdze to.... pP - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
mam inny ale nim zadko jezdze, ale jak juz jezdze to....
dopóki nie spotkasz rastyyyywas79 - Wto 28 Lut, 2012 cześć!
No właśnie, Rasta przesłał mi pytanie do Ciebie sms-em, brzmi ono: nie było męskich aut?Toldi - Wto 28 Lut, 2012 chetnie bym go spotkal, bo pamietam jego setup kieeeedys tam na niecale 300KM, ile teraz tam u niego jest nie wiem.....jak pod 400 to szacun i nie mam szans, jak mniej, to..:)
ale nie o tym temat.pum - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
to było pisać od razu że masz Yarisa TS. zupełnie inna byłaby rozmowa Toldi - Wto 28 Lut, 2012
pumfkp napisał/a:
Toldi napisał/a:
to było pisać od razu że masz Yarisa TS. zupełnie inna byłaby rozmowa
przepraszam..... pP - Wto 28 Lut, 2012 kiedyś było pod 300KM a teraz to jest coś koło 300 KM..
witaj jeszcze raz!Toldi - Wto 28 Lut, 2012 witam
cos za bardzo zagniezdzilem sie w tym temacie...znikam juz z niego M - Wto 28 Lut, 2012 Pochwała dla tego użytkownka! Anonymous - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
jak mniej, to..:)
Cytat:
Clio III RS
Witam i do innych tematów zapraszam... tu jest dużo ciekawych postów i historii do przeczytania! Kenet - Wto 28 Lut, 2012 Siemasz Toldi rasta - Wto 28 Lut, 2012
Toldi napisał/a:
chetnie bym go spotkal, bo pamietam jego setup kieeeedys tam na niecale 300KM, ile teraz tam u niego jest nie wiem.....jak pod 400 to szacun i nie mam szans, jak mniej, to..:)
ale nie o tym temat.
Yo,
Na SR zaglądam i wiem co tam siedzi w Seaciku
Na Cargo mnie niestety nie spotkasz, ale na Ułężu czy Poznaniu możemy się sprawdzić andriei - Śro 29 Lut, 2012 joł witam jestem tu nowy
pozdrawiam forumowiczow