oszczedzanie nic nie ma do rzeczy.
2,5 zl za kanapke to mniej wiecej niz jakbys sam ja musial zrobic - przynajmniej w wwie
kajzerka 50gr
maselko pare groszy
salata kilkanascie groszy
majonez kilka groszy
wedlina / ser ok 1 zł
warzywko kilkanascie groszy i ot - kanapka
pozniej trzeba zmyc, zaplacic za prad podczas gotowania, kupic gabke i plyn
co innego jak gotuje dziewczyna
A nie boisz sie ze Pan kanapka wali konia do sosów?kamil - Pon 06 Wrz, 2010 W sumie to mam ochotę na pajdę chleba, suchą myśliwską i kiszonego ogórka.filomatic - Pon 06 Wrz, 2010 do humoru się raczej nie nadaje, bo to przykre. dzisiaj rano pod kumpla sklepem na długiej w poznaniu - tzw. "poznańska gościnnośc", czyli już wiecie, żeby nie zostawiać auta w centrum
PiTT - Pon 06 Wrz, 2010 prażka pojechała i przyoszczędziła na parkingu strzeżonym M - Pon 06 Wrz, 2010 I jak tu teraz wrócić na pragiekamil - Pon 06 Wrz, 2010 piękne 17" do mondeo sprzedam wraz z oponami.Yarko - Pon 06 Wrz, 2010 PWAnonymous - Pon 06 Wrz, 2010 fajne ujęcie
martin.h - Pon 06 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
oszczedzanie nic nie ma do rzeczy.
2,5 zl za kanapke to mniej wiecej niz jakbys sam ja musial zrobic - przynajmniej w wwie
kajzerka 50gr
maselko pare groszy
salata kilkanascie groszy
majonez kilka groszy
wedlina / ser ok 1 zł
warzywko kilkanascie groszy i ot - kanapka
pozniej trzeba zmyc, zaplacic za prad podczas gotowania, kupic gabke i plyn
co innego jak gotuje dziewczyna
Karwa, to Wy już w Wa-wie kanapki gotujecie ?
A za złotówkę to masz sera i wędliny na klika kanapek kamil - Pon 06 Wrz, 2010 Martin, porządna wedlina i ser tez kosztuje swoje za 1 pln specjalnie nie poszalejesz anjas - Pon 06 Wrz, 2010 ja tam nie wiem, ale im musi się jakos opłacać robić, rozwozić i sprzedawać te kanapki... rozumiem efekt skali itd., ale może ta wędlina i ser nie są jednak z górnej półki? martin.h - Pon 06 Wrz, 2010
kamil napisał/a:
Martin, porządna wedlina i ser tez kosztuje swoje za 1 pln specjalnie nie poszalejesz
A Ty myślisz, że oni do tych kanapek wrzucają porządną wędlinę i najlepszy ser z Francji?kamil - Pon 06 Wrz, 2010 Nie, i ja ich nie jadam, ale wiem co daje do swoich kanapek. A sucha Krakowska i Gouda do kanapki i tak kosztuje więcej niż 1 pln.Yarko - Pon 06 Wrz, 2010
kamil napisał/a:
Gouda do kanapki
do śniadania ? Vlodarsky - Wto 07 Wrz, 2010 ale wy macie problemy ja wczoraj nic nie jadłem i żyje dzisiaj za to nadrabiam...