Z tymi naklejkami Cupra Sport to już przegięcie . Poza tym to ciekawe czy był na Ringu czy tylko dowartościowuje się naklejką.
podobuje mi się...
ale ta deska rodzielcza mnie rozpier.dala totalnie - wygląda jak z lanosa z 99roku.. masakra!! mówię o środkowej części....
co to za opakowanie badziewne na akumulator? domek jakis??
tylko cena coś malutka... nie sądzisz morgan?
Ja ostanio jezdze glownie seatami (toledo,leon,altea xl) i moge powiedziec ze nie przeszkadza mi ta deska, a nawet zaczyna sie podobac. Ostanio wydawalismy cupre i szczerze powiem zajaralem sie...
Reasumujac ta biala byla napewno bita przodem, bo mie ma xenonow tylko wsadzone zwykle lamy, a cupra ma wyposazeniu seryjnym xenony.FreeMan - Śro 07 Sty, 2009 juz chcialem jechac po tego st-ka tylko doczytalem ze pan chce za niego 80 tys
Ja ostanio jezdze glownie seatami (toledo,leon,altea xl) i moge powiedziec ze nie przeszkadza mi ta deska, a nawet zaczyna sie podobac. Ostanio wydawalismy cupre i szczerze powiem zajaralem sie...
zmieniles pracodawce, czy pracodawca zrobil sie multidealerem??FreeMan - Śro 07 Sty, 2009
ps napisał/a:
FreeMan napisał/a:
zmieniles pracodawce, czy pracodawca zrobil sie multidealerem??
pracodawca zrobil sie multidealerem rok temu.lukp - Śro 07 Sty, 2009 Krzysiek może takie:
http://www.autogielda.pl/...?N4od=2000&K1=BAnonymous - Śro 07 Sty, 2009 Czy tylko ja jestem zdania że Focus 2 ma mega chu.jowe wnętrze? najbardziej rzuca się w oczy badziewny plastik na desce i koleboczące się boczki drzwiowe.kubas - Śro 07 Sty, 2009 krzysiu a moze r26 ?DeeS - Śro 07 Sty, 2009 freeman u mnie znajomy ma do sprzedania takiego st-ka zapytam sie za ile chce puscic.lenny - Śro 07 Sty, 2009
AndreXSi napisał/a:
Czy tylko ja jestem zdania że Focus 2 ma mega chu.jowe wnętrze
nie:)
wyglada i jest fatalne... mogliby się bardziej postarać...
system klimatyzacji i jej obsługa jest totalnie nie intuicyjna. Ale i tak będę sikał po nogach z zazdrości jak Krzysiu takiego łyknie sobie...r26rulez - Śro 07 Sty, 2009
kubas napisał/a:
krzysiu a moze r26 ?
caly czas mam na sprzedaz lenny - Śro 07 Sty, 2009
r26rulez napisał/a:
kubas napisał/a:
krzysiu a moze r26 ?
caly czas mam na sprzedaz
a jak cena teraz???:)Bart - Śro 07 Sty, 2009 skoro furka jeszcze nie sprzedana to pewnie za wysoka PieQt - Czw 08 Sty, 2009 widzę Krzysiu, że szukamy tej samej fury, ale ty kupisz duuużo wcześniej FreeMan - Czw 08 Sty, 2009