malin91 - Czw 01 Mar, 2012 Wzajemnie wzajemnie pozdrawiamy:)Anonymous - Czw 01 Mar, 2012
malin91 napisał/a:
Witam serdecznie! Na dniach przesiadam sie do 205 gti, zmądrzałem.
dobra decyzja!! 1.9 czy 1.6??Młody Papież - Czw 01 Mar, 2012 no trudno... co zrobić...
powodzeniadaniel-pl12 - Czw 01 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
witam daniel-pl12, Borda czy kociak sie bardziej/lepiej sypie?
zależy co masz na myśli ,Pod względem napędu mam pełną uniwersalność.Oba auta są w miarę przygotowane do upalania więc odpukać jeszcze nic grubszego się z nimi nie stało malin91 - Czw 01 Mar, 2012 Niestety albo stety 1.6:)olek - Czw 01 Mar, 2012 nie marudz, doprowadz transakcje do konca i ogarniaj. was79 - Pią 02 Mar, 2012
anjas napisał/a:
no to się sekcja podwarszawska rozwija... Pruszków, Milanówek.
Witam Was!
I Was pewnie też Was wita
Was wita Wasno name - Pią 02 Mar, 2012
malin91 - Pią 02 Mar, 2012 Jeszcze raz:) Witam serdecznie Was wszystkich, na imię mi Michał i jestem posiadaczem 205 GTI
Dzięki Olek!Anonymous - Pią 02 Mar, 2012 no dobra świerzak,pokazujesz cycki siostry albo sprzedajsz mi swoją skrzynie biegów,trzeciej opcji nie ma !!!daniel-pl12 - Pią 02 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
no dobra świerzak,pokazujesz cycki siostry albo sprzedajsz mi swoją skrzynie biegów,trzeciej opcji nie ma !!!
imageshack blokuję po jakimś czasie tego typu zdjęcia
co do skrzyni to ma się dobrze,Gripper też daje radę Anonymous - Pią 02 Mar, 2012 foto nie bangla !!!!!
kupiłes auto ze szperą czy kupiłes szpere??daniel-pl12 - Pią 02 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
foto nie bangla !!!!!
kupiłes auto ze szperą czy kupiłes szpere??
kupiłem szperę.Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 Podobno tu się witamy ...
Więc dzień dobry Panowie. Mam na imię Bartek, jestem z Krakowa. Forum przeglądam od bardzo dawna tylko o dziwo już się rejestrowałem 3 raz bo moje konta niczym cuda robiły się nieaktywne po krótkim czasie.
Poruszam się Pugiem 106, 1.0 z 94 roku i w planach na przyszłość jest swap na 16v.
Pozdrawiam BartekM - Nie 04 Mar, 2012
Pimpek napisał/a:
Forum przeglądam od bardzo dawna tylko o dziwo już się rejestrowałem 3 raz bo moje konta niczym cuda robiły się nieaktywne po krótkim czasie.
Witam i Ja.
Jest tak ponieważ nie trzymamy tu kont z zerową ilością postów - takie konta są po prostu usuwane po czasie.