To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jakarti - Wto 07 Wrz, 2010

Martin napisał/a:
Karwa, to Wy już w Wa-wie kanapki gotujecie ?

sorry, prąd podczas przyrządzania śniadania :D czyli swiatło w kuchni ;P

anjas napisał/a:
ja tam nie wiem, ale im musi się jakos opłacać robić, rozwozić i sprzedawać te kanapki... rozumiem efekt skali itd., ale może ta wędlina i ser nie są jednak z górnej półki? ;)

dokładnie.. tez o tym mysle :)

przynajmniej wiemy, co eM dodaje do kanapek :rotfl:

Barejka - Wto 07 Wrz, 2010

http://www.tvsiedlce.pl/i...ideo=4143#nsite o_O o_O o_O
potracenie smeirtelne, a koles jeszcze tydzien wczesniej byl u nas na gokartach i pojezdzil z 15 minut, pojezdzilem z nim zeby utrzec mu nosa, na koniec powiedzial ze to nie dla niego woli sie sprobowac na ulicy :wall: :wall: :wall:

M - Wto 07 Wrz, 2010

Barejka napisał/a:
http://www.tvsiedlce.pl/index_tv.php?video=4143#nsite o_O o_O o_O
potracenie smeirtelne, a koles jeszcze tydzien wczesniej byl u nas na gokartach i pojezdzil z 15 minut, pojezdzilem z nim zeby utrzec mu nosa, na koniec powiedzial ze to nie dla niego woli sie sprobowac na ulicy :wall: :wall: :wall:

życie bywa bardzo ironicznie

Franek - Wto 07 Wrz, 2010

Barejka napisał/a:
http://www.tvsiedlce.pl/i...ideo=4143#nsite
potracenie smeirtelne, a koles jeszcze tydzien wczesniej byl u nas na gokartach i pojezdzil z 15 minut, pojezdzilem z nim zeby utrzec mu nosa, na koniec powiedzial ze to nie dla niego woli sie sprobowac na ulicy

Jebany.
W piatek pojechałem do rodziców. W domu sąsiadów na furtce wisi klepsydra. Okazało się że zginął syn sąsiadów. Jechał motorem. Z bocznej wyjechał jakiś koleś w tico. powiedział, że go nie zauważył. A na motorze to nie ma żadnych szans. 18 lat chłopak. Masakra.

Barejka - Wto 07 Wrz, 2010

Nie chcialem z nim dyskutowac, bo ten koles to dno. Mowil ze na gokartach nie ma adrenaliny, nie ma to jak na ulicy i wychwalal te swoje 140 koni w civicu :wall: szkoda kobity tylko, ale na przejsciu tez nie przechodzila :/
KonradMK - Wto 07 Wrz, 2010

martin.h napisał/a:
M napisał/a:
Ja też jestem wiesniakiem i robie kanapki w domu, już lepiej?

Maciek, ale Ty jesteś z Rembertowa ;D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ale cię zrobił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

martin.h - Wto 07 Wrz, 2010

Kurcze, to był żart, mam nadzieję że Maciek się nie obraził za to. Ja też nie mieszkam w centrum, tylko na peryferiach :)
M - Wto 07 Wrz, 2010

Ja się nie obrażam
KonradMK - Wto 07 Wrz, 2010

M napisał/a:
Ja się nie obrażam

łot co :D :D :D : :D

M - Wto 07 Wrz, 2010

Zawsze cały stres na forum wyładowuję na Kondzia Starej :rotfl:
mi - Wto 07 Wrz, 2010

M napisał/a:
Ja się nie obnażam

...nad czym boleję nieco, przyznaję...

Anonymous - Wto 07 Wrz, 2010

Ale nudy w robocie - już chyba po sezonie :D
fydi - Wto 07 Wrz, 2010

Fak. Znajomi zrobili sobie całkiem fajne zaproszenie na ślub w postaci filmiku. Wchodzę dzisiaj na joe monster , a tam na pierwszym miejscu z lewej właśnie to zaproszenie :D
Swoją drogą fajnie zrobione.
http://www.joemonster.org...oszenie_na_slub

M - Wto 07 Wrz, 2010

I na wykopie też są.
Chyba będzie gruby ślub

Jakarti - Wto 07 Wrz, 2010

bardzo fajne ;)