TOXIC - Sob 26 Wrz, 2009 mówicie ze te r1-r sie nadają ? A jak bym je chciał jako opony letnie ?? Bo właśnie miałem składać zamówienie pit - Sob 26 Wrz, 2009 no ja je zamówiłem, ładnie kleiGeKo - Nie 27 Wrz, 2009
TOXIC napisał/a:
A jak bym je chciał jako opony letnie ??
Zależy czy 1 sezon żywotności to będzie OK. Bo myślę że więcej nie zrobią. Na mokrym jeździlem na nich po wyrazowie i dla mnie MISTRZ. Jak większe kałuże łykają to nie wiem.TOXIC - Nie 27 Wrz, 2009 nie no 1 sezon ? robie 10kkm rocznie a z tego co widze to na tych r888 bym jeden sezon pogonil luzemjozekrj - Nie 27 Wrz, 2009 nie napisałem ze wcale nie maja
jedno r888 wiosny nie czyni
zresztą ja tam jestem inny bo lubię jak opona trzyma w deszczu
ps. do jumpera lato to tylko michałki aglis zima nokian wrcbizon - Nie 27 Wrz, 2009
jozekrj napisał/a:
lubię jak opona trzyma w deszczu
no to r888 w sam raz jozekrj - Nie 27 Wrz, 2009 zawsze można ja odpowiednio dociąć bizon - Nie 27 Wrz, 2009 wystarczy jak deszcz jest cieply Loko - Śro 30 Wrz, 2009 Zaczynam się rozglądać za zimówkami do saxofona. Interesuje mnie tylko i wyłącznie trzymanie na śniegu, lodzie itd. (złośliwym od razu odpowiadam że nie kupie sobie kolcowanej gumy )
Jak będzie się ta opona zachowywała na suchym, jak bardzo będzie głośna i inne podobne bzdety mnie po prostu nie obchodzą.
Także chętnie dowiem się jakie sa dobre oponki na śnieg i co polecacie.
Zastanawiam się tez nad rozmiarem ale dużo dużo bliższy jestem temu, żeby kupić szerokość 165 niż 175.Młody Papież - Śro 30 Wrz, 2009 też zastanawiam się czy nie kupić do 205 wąskich zimowek...
nie wiem czy nie opłaca się kupić najtańszego gowna (np Frigo) na jeden sezon, a poźniej opchnąć dalej... bo w zimówce chyba najważniejsza jest "świeżość" 106 - Śro 30 Wrz, 2009 dla przypomnienia astra na nowej frigo wygralismy klase i grupe na cieszynce
165 mialem w poprzednim 106 na sniego lod bylo super... w kreciolkach wbilem
sie na tym w generake...
byla to taka opona:
dla mnie top zima
niestety juz nie do dostaniafydi - Śro 30 Wrz, 2009 moje subiektywne odczucia:
-markgum zimowy to zło. niby miękki, niby nowy, ale chooyowy!
-UltraGrip 7+ daje rady dobra opona
-frigo to starsze (bieżnik z takimi klocami) najlepsza guma na śniegu! nie wiem tylko co te nowe frigo są warte.Marek23 - Śro 30 Wrz, 2009 Pirelli Carving, mam, na sniegu masakra...pit - Śro 30 Wrz, 2009 Nom stare frigo to był czad.
Ja zakupiłem Uniroyale ms 6, w zeszłym roku miałem okazje jeździć z pugiem na tych kapciach. Wynik na wprost trzy długośći , zakretach 15km/h szybciej.
Ja jeździłem na dunlopach jakiś.nox - Śro 30 Wrz, 2009 UG7+ bardzo fajna opona choć przede wszystkim na błoto pośniegowe dobre odprowadza tą breje itp na kopnym też nieźle na lodzie troszkę ucieka ale no powiedzmy sobie to uliczna opona generalnie jak na codzienną jazdę wg mnie super. Frigo 2 mega opom na kopny śnieg i cena dobra.