szymlorek - Wto 17 Lip, 2007 Jestem w głębokim i ciężkim szoku- za czasów VW jakakolwiek obsługa klienta poza rewelacyjnym chodź drogim ASO w świdnicy nie istniała. W fiacie natomiast z głupa wszedłem na strone główną- zalogowałem się i zadałem w dziale pomocy kilka pytań- między innymi o dostępność instrukcji obsługi w jezyku polskim bo takową posiadam tylko niemiecką - efekt dzisiaj popołudniu dzwoni Pan z Fiata przedstawia się pyta czy mogę w tej chwili rozmawiać, wyjaśnia mi wszystkie moje wątpliwości zawarte w mailu krótkimi rzeczowymi zrozumiałymi dla osoby nie obeznanej ze stricte techniczną stroną motoryzacji komunikatami, na koniec informuje że instrukcja obsługi zostaje bezpłatnie wysłana na mój adres (mimo iż już w mailu informowałem że chętnie za nią zapłace byleby ją dostać). Wyrób jak wyrób- wiadomo że punto tak jak i inne auta jakieś tam wady musi mieć natomiast jeżeli obsługa klienta wygląda w ten sposób to myśle że warto się przekonać nawet do fiata Tak wiem jestem nieobiektywny ale bardzo mnie to dzisiaj ucieszyło bo jakieś kipskie dni mam a tu miła wiadomość Vlodarsky - Śro 18 Lip, 2007 faktycznie ładnie się zachowali w Citroenie byś usłyszał, że tylko do produkowanych modeli możesz kupić a do starszych nie ma szans.mi - Śro 18 Lip, 2007 o kurde, mega wypas
...ale ja bym fiata i tak nie kupił (bo po co mi trzeci? )CHRZANEK - Śro 18 Lip, 2007 Nie mówcie FIAT przy Konradzie bo będzie awantura i zdjęcia "stefanów" Vlodarsky - Śro 18 Lip, 2007 Hehe właśnie był u mnie Pan z Trax Racing z bemowa chce do nas wstawić 2CV CHRZANEK - Śro 18 Lip, 2007 2CVTS ???
czy
2CV-TEC ???Misiek_lbn - Śro 18 Lip, 2007 Vlodarsky - Śro 18 Lip, 2007 to jest charleston akurat rekinku. ale dalej "dwa konie"
ta będzie czerwona.Anonymous - Śro 18 Lip, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Hehe właśnie był u mnie Pan z Trax Racing z bemowa chce do nas wstawić 2CV
to 2cv jest BARDZO ładne
Paweł czy Bogdan był?Misiek_lbn - Śro 18 Lip, 2007
Vlodarsky napisał/a:
to jest charleston
que :566:Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 rozbawiło mnie to dzis na otomoto
Suzuki Swift GA 74 jak GTI rakieta
Opis pojazdu:
suzuki swift GA 74 km lepszy niz GS prawie jak GTI
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2027542Misiek_lbn - Pon 23 Lip, 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1576738,11,item.html
nosz kur** mać...
popier*** go całkiem
wogóle żałoba narodowa to już porażka jak dla mnie...Michał - Pon 23 Lip, 2007 Ziom, ogarnij sie.
Postaw sie na miejscu rodzin. Dla mnie to dobrze ze jest żałoba i ten hajs ...
szkoda rodzin.Bart - Pon 23 Lip, 2007 też mnie te ciągłe żałoby narodowe drażnią...
Tragedia rodzin to jedno, a ogłaszanie żałoby narodowej przy byle okazji to druga sprawa.
Opłakiwanie zmarłych to wybitnie osobista sprawa i nie widzę powodu angażować w to całe społeczeństwo.
Na drogach giną tysiące ludzi i taka jest codzienność drogowa u nas.
Pielgrzymi pojechali do francji zbliżyć się do boga - no i udało im się...lenny - Pon 23 Lip, 2007
bart napisał/a:
pojechali do francji zbliżyć się do boga - no i udało im się...
bart - bez przeginki stary!!
shars, bart - szanuje was jako kumpli z forum ale pier.dolicie glupoty!! poziom poniżej krytyki panowie!