Cassis - Czw 24 Cze, 2010 Tomcat, ciulu, a mnie nic nie dałes znac! matt - Czw 24 Cze, 2010 Cassis, bo on jest rasistą i tylko do ownerów saxo i 106 dzwonił fydi - Czw 24 Cze, 2010 pedał! Tomcat - Czw 24 Cze, 2010 Kontaktowałem się z przedstawicielem mniejszości etnicznej "Clio" w osobie Januszka. Powinien wam przekazać, ale jak widzę nie wywiązał się ze swoich obowiązków. Pewnie dlatego że jest gejem.
fydi napisał/a:
pedał!
Naucz się czytoć !! Za karę złoje Ci dupsko w biegu przez płotki.Janusz - Czw 24 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Kontaktowałem się z przedstawicielem mniejszości etnicznej "Clio" w osobie Januszka. Powinien wam przekazać, ale jak widzę nie wywiązał się ze swoich obowiązków. Pewnie dlatego że jest gejem.
ciiii wywiązał wywiązał do kogo trzeba było sie napisało matta wtedy nie ma bo jest w bedzinie na rdl3 np
a co do gejostwa, to powiem tyle: chciałbyś Tomcat - Czw 24 Cze, 2010 Tłumaczysz się boś winny !!!!!!!!!!
Cassis napisał/a:
Tomcat, ciulu, a mnie nic nie dałes znac!
Chciałem przedłożyć zaproszenie osobiście, ale skoro nie chcesz to luz. Cassis, wpyrdalaj się do rakiety i widzimy Cię w niedziele. (ładnie ? )Cassis - Czw 24 Cze, 2010 matt, Ty się nie odzywaj bo lepszy nie jesteś... nie odpisałeś mi jak Ci napisałem że mogę się z Tobą przejechać po tych podkrakowskich wsiach w weekend. Cassis - Czw 24 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
(ładnie ? )
Pięknie, że aż dupa mięknie! Anonymous - Czw 24 Cze, 2010 Jak będzie pogoda to się pojawię Tomcat - Czw 24 Cze, 2010 Git, proponuję żeby każdy wziął tyle pachołków ile tylko może Cassis - Czw 24 Cze, 2010 Tomcat, ja mogę wziąć hantle z siłowni! Tomcat - Pią 25 Cze, 2010 Weź bańki z odżywkami Anonymous - Pią 25 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Git, proponuję żeby każdy wziął tyle pachołków ile tylko może
Moje pachołki za dużo sobie liczą za godzinę Jacek - Pią 25 Cze, 2010
agentczor napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Git, proponuję żeby każdy wziął tyle pachołków ile tylko może
Aczkolwiek chyba jeszcze do weryfikacji bo nie wiem w jaki sposób Grzybek zmienił licencję o 2 stopnie w dół. No i dlaczego Kucharczyk nie jedzie w gościach?