HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
Michał - Śro 04 Mar, 2009 http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx
po obejrzeniu całkiem fajnej stronki
klikamy na enter combat ( na dole po prawej stronie )
pozniej DOWNLOADS/Game client patch i sciagamy CAE Downloader.
To jest programik który nam sciagnie giere.
W tym czasie sie rejestrujemy ( co jest hujowe po maxie niestety, bo trwa z 10 min )KonradMK - Śro 04 Mar, 2009
Michał napisał/a:
panie to je za darmoche
nie zupełnie. w tej grze za darmochę jesteś mięsem armatnim. jak chcesz postrzelać z porządnej giwery to ją musisz sobie dokupić za dolary. kilku kamperów gra z wypasionymi snajperkami - zabijają bardzo skutecznie.Michał - Śro 04 Mar, 2009 ty
ale to chyba jest tak ze ta kase zbierasz zabijając, zbierająć pkt. exp.KonradMK - Śro 04 Mar, 2009 chyba nieMichał - Śro 04 Mar, 2009 no to po co exp zodybawsz ??
pod każdą bronią masz xxx ( ilosc pkt ) EXP - BUYKonradMK - Śro 04 Mar, 2009 gówno
jest taka opcja z menu ---> Depot --> Charge Account i wchodzisz tu
za darmo to se możesz konia strzepać KonradMK - Śro 04 Mar, 2009 dodatkowo broń się kupuje na określony czasM - Śro 04 Mar, 2009 czyli fajna gra dla dzieci z e-puls.pl KonradMK - Śro 04 Mar, 2009 dokładnie. a i tak znajdzie się ktoś kto kupi za pińcet euro bombę nuklearną i pośle wszystkich do piachu Jakarti - Śro 04 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
dokładnie. a i tak znajdzie się ktoś kto kupi za pińcet euro bombę nuklearną i pośle wszystkich do piachu
lolAnonymous - Śro 04 Mar, 2009 Jeśli nie to, to co? może w coś innego byśmy pocisnęli?M - Śro 04 Mar, 2009 ja jestem otwarty bo CS po 9 latach grania mnie troche nudzi czasem.
Moze byc taka gra gdzie sie strzela do murzynów na punkty...
Michał jak to szło? Michał - Śro 04 Mar, 2009 idz pan w huj z tym
dzieki kondziu !!
Ja zawsze bede proponować urban terror. Identyk jak CS ale o wiele lepszy engine i fizyka ...
http://www.urbanterror.net/news.php M - Śro 04 Mar, 2009 Michał daj linczka i jedziemy z tematemKonradMK - Śro 04 Mar, 2009 Turban Error?
hehehe
Requirements:
* Quake III Arena with unique cd-key
* Point Release 1.32 (or 1.32b or 1.32c, doesn't really matter)
* up-to-date PunkBuster
* Urban Terror 4.1 Installer