Cartoon - Wto 29 Lis, 2011 Nie poszukuje nikt HTC Desire HD?
Za jaki¶ tydzień dotrze do mnie nokia e6 i będę pozbywał się obecnego telefonu.
Kupiony w orange (jako¶ pod koniec stycznia), sprzedaję razem z zestawem samochodowym HTC (mocowanie+ładowarka)
Na karcie mogę zostawić MapęMap z aktualizacj± na Q3 Janusz - Wto 29 Lis, 2011 kwestia $$ M - Wto 29 Lis, 2011 Daje 100zł,
dziękuję sprzedane Cartoon - Wto 29 Lis, 2011 Jakie¶ 800Gaydek - Czw 01 Gru, 2011 Nokia N8 vs Sony Ericsson Xperia Arc vs Sony Ericsson Xperia Neo
Który? Dzi¶ muszę wiedzieć hehe bizon - Czw 01 Gru, 2011 wez n8, bede wiedzial czy warto PiTT - Czw 01 Gru, 2011 SE bym brał
co do różnicy między modelami to nie mam pojęcia, zakładam że wielko¶ci± się różni±
nokia dla mnie się skończyła jaki¶ czas temu...
chociaż trzeba przyznać że foty cyka wyborneGaydek - Czw 01 Gru, 2011
bizon napisał/a:
wez n8, bede wiedzial czy warto
PiTT napisał/a:
SE bym brał
co do różnicy między modelami to nie mam pojęcia, zakładam że wielko¶ci± się różni±
chociaż trzeba przyznać że foty cyka wyborne
Akurat foty nie s± najważniejsze. Najważniejsza jest funkcjonalno¶ć. Mój telefon to telefon, kalendarz i poczta. Dlatego ma być przede wszystkim funkcjonalny.iQ - Czw 01 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
+1Niemy - Czw 01 Gru, 2011 Arc jest spoko, tylko bateria słabiutka, przy bardzo delikatnym użytkowaniu może wytrzyma do 2 dni, a standard to ładowanie co 24 hbizon - Czw 01 Gru, 2011 se skonczyl sie jeszcze wczesniej, mam 2 xperie do dyspozycji i nadaja sie jedynie jako przycisk do papieru, do htc nie ma podejscia.M - Czw 01 Gru, 2011 Polecam iphona dla ubogich czyli samsunga.
zefir - Czw 01 Gru, 2011
bizon napisał/a:
wez n8, bede wiedzial czy warto
ceter ma n8 bizon - Czw 01 Gru, 2011 i co mowi?bizon - Czw 01 Gru, 2011 poza tym, ze musi wychodzic na ulice, zeby miec zasieg