HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
roj - Czw 22 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
B6 nie robią z fury potwora
powiedz to w twarz Emerytowi.. Gaydek - Czw 22 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Kur,ewa, ziom z jaga ma wyjazd rodzinny. Ogarniam auto lawete i chyba przytargam clio.
Nie powiem, żebym się smucił... Przytargaj Klijo , piszę się na rundkę na prawym .Pirania - Czw 22 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Pirania, może pozycz od Rasty któregos z jego focusów i sama przyjedź na Poznań. Masz mega dużo do powiedzenia(krakania) na temat zapi,e,rdalania furą , więc może przyjedź i oświeć nas.
litości chłopaku wyluzujkubas - Czw 22 Mar, 2012 Ja tez robię zapoznanie z torem w najbliższą niedzielę. Pieqt zapraszam no name - Czw 22 Mar, 2012
Pirania napisał/a:
litości chłopaku wyluzuj
Rajdowcom nie wypada Marek23 - Czw 22 Mar, 2012 Już ogarnąłem lawete,więc bydziem
Pirania napisał/a:
litości chłopaku wyluzuj
No tak, tyle w temacie z Twojej strony.Gaydek - Czw 22 Mar, 2012 Marku, dane fury na maila proszę Muszę wiedzieć, do której grupy Cię przypisać Marek23 - Czw 22 Mar, 2012
Cytat:
Marku, dane fury na maila proszę Muszę wiedzieć, do której grupy Cię przypisać
O co chodzi z grupą?Anonymous - Czw 22 Mar, 2012 Co mam zrobić żeby zaklepać sobie tam spanie jakieś ?no name - Czw 22 Mar, 2012
Czesio napisał/a:
Co mam zrobić żeby zaklepać sobie tam spanie jakieś ?
Na pewno chcesz wiedzieć ?
Gaydek - Czw 22 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Marku, dane fury na maila proszę Muszę wiedzieć, do której grupy Cię przypisać
O co chodzi z grupą?
Do obiadu się szkolimy i jesteśmy podzieleni na grupy.
Czesio napisał/a:
Co mam zrobić żeby zaklepać sobie tam spanie jakieś ?
Dać mi znać jakie spanie chcesz i czekać .Marek23 - Czw 22 Mar, 2012 Poproszę grupę gdzie jest Szwagierczak jeśli to mozliwe.Michał - Pią 23 Mar, 2012
Pirania napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Pirania, może pozycz od Rasty któregos z jego focusów i sama przyjedź na Poznań. Masz mega dużo do powiedzenia(krakania) na temat zapi,e,rdalania furą , więc może przyjedź i oświeć nas.
litości chłopaku wyluzuj
kobieto, ty wyluzuj ... bo czytać tych twoich wypocin nie mogę tak szczerze. I nie tylko ja ...
I trochę grzeczniej do starszyzny.
Cytat:
+1roj - Pią 23 Mar, 2012
Gaydek napisał/a:
Do obiadu się szkolimy i jesteśmy podzieleni na grupy.
czyli obiad o 10tej? rasta - Pią 23 Mar, 2012
Michał napisał/a:
obieto, ty wyluzuj ... bo czytać tych twoich wypocin nie mogę tak szczerze. I nie tylko ja ...
I trochę grzeczniej do starszyzny.
Sam wyluzuj
Michał napisał/a: