Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
pcs - Śro 12 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Dzieki wszystkim,Bart mi podpowiedział Audi,i to chyba lepsza opcja
pcs, gdzies Ty dorwał legacy z takim przebiegiem??
Kupilem od jednej Babci z Konstancina, ktorej dziadek go kupil 18 lat temu nowego w salonie w Warszawie. Auto moze ze 2 razy wyjechalo z Konstancina. Nawet rozrzad byl jeszcze fabryczny. Co ciekawe Babcia lubila dynamiczna jazde i zawsze jezdzila w trybie Power wiec nie byl zamulony.
Ale jakie audi chcesz kupic zamiast legacy, do czego i jaki budzet?Anonymous - Śro 12 Gru, 2012
Cartoon napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
forwardowałem
ze co ???
widać, że nie pracujesz w korporacji
jak to nie,w Skanskiej robie,tyle ze na łopacie Anonymous - Śro 12 Gru, 2012
pcs napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Dzieki wszystkim,Bart mi podpowiedział Audi,i to chyba lepsza opcja
pcs, gdzies Ty dorwał legacy z takim przebiegiem??
Kupilem od jednej Babci z Konstancina, ktorej dziadek go kupil 18 lat temu nowego w salonie w Warszawie. Auto moze ze 2 razy wyjechalo z Konstancina. Nawet rozrzad byl jeszcze fabryczny. Co ciekawe Babcia lubila dynamiczna jazde i zawsze jezdzila w trybie Power wiec nie byl zamulony.
Ale jakie audi chcesz kupic zamiast legacy, do czego i jaki budzet?
Z tym czteropędem to taki luzny pomysł,bo chwilowo nie mam czym jezdzic,ale niedawno dostałem info ze połowie przyszłego tyg powinnien byc gotowy mój seat.koma600 - Śro 12 Gru, 2012 chyba sutol Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 http://tablica.pl/oferta/...D5-ID1WYpL.html
ktos cos wie??
jak sie sprawuje taki Forester?jak to bangla z lpg?jedzie to cos??anjas - Sob 15 Gru, 2012 Z tego co słyszałem lpg znosi dobrze, jedzie całkiem fajnie.
Moim zdaniem zajebista fura, jeśli trafi się dobry egzemplarz.Bart - Sob 15 Gru, 2012 Nie ma problemów z regulacją luzów zaworowych? (przy LPG to raczej konieczne)anjas - Sob 15 Gru, 2012 Rozmawiałem ostatnio z panami z PowerOn - serwisuja w mojej okolicy subaru + przygotowują do ścigania. Mówili, ze z gazem, dobrze założonym, jest naprawdę ok. Co jakiś czas przegląd i nic się nie powinno srac.
Ale to tylko zaslyszane opinie, ja swojego S zagazować nie dam Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 Czyli jest sens w to iść,szkoda ze daleko odmnie ,raczej nie bedzie mi sie chciało jechac na oględzinyWuRC - Sob 15 Gru, 2012 Warto przyglądnąć się pod kątem korozji - nie tylko powierzchownie (standardowo tylne błotniki), ale też głębiej (kielichy tylnego zawieszenia). Poza tym taki Forek to z grubsza rzecz biorąc Impreza z inną budą i słabszym silnikiem. Mam takiego w rodzinie, tyle że z AT i jest to super dupowóz na polskie drogi.Bart - Sob 15 Gru, 2012 Rabar olej subaru, bierz gazelę!
Nie ma problemów z regulacją luzów zaworowych? (przy LPG to raczej konieczne)
30-50tys km trzeba na lpg i to jest tysiac pincet, pozatym dziala ok (albo trza kupic 2.2 i luzy same sie luzuja )
ta cena to troche malo na takiego forka co zle wrozy, ale jakby co to ja teraz servisuje u tego Jarka w Jozefowie i moge spytac, ale nie wiem czy jarek ta sztuke skojarzy (on robi wiecej subaru dziennie niz wszystkie aso we wawie)
P
ps. tak pilem winowas79 - Pon 17 Gru, 2012 Anonymous - Pon 17 Gru, 2012 tu znalazłem blizej mnie,przebieg mało prawdopodobny ale auto wydaje sie zadbane
http://moto.allegro.pl/su...2861879989.html