wszystkie auta sprzedawane w UE musza miec ESP i ABS fabrycznie
muszą, ale chyba nie muszą być niewyłączalne
tak jak normy emisji co2 (przez które nie zobaczymy już nowych typeR),
ale dobić do nich z silnikiem NA, który byłby podatny na najprostsze mody (dolot, wydech, podniesienie trochę odcinki) i byłby wytrzymalszy niż nowe konstrukcje.mi - Śro 27 Mar, 2013 michool_vt - Śro 27 Mar, 2013 'And now you do what they told ya'karoluPL - Śro 27 Mar, 2013
zefir napisał/a:
punkt pierwszy ...
wszystkie auta sprzedawane w UE musza miec ESP i ABS fabrycznie
a tak na serio, jest w tym dużo prawy co napisał roj.
taki nowszy odpowiednik clio ragnotti, gołego samochodu pod sport- zrobiłoby szau Bart - Śro 27 Mar, 2013 Gdyby był rynek na takie samochody to pewnie ktoś by je oferował, producenci zatrudniają fachowców lepszych niż eksperci z heczheczu.Anonymous - Śro 27 Mar, 2013
Bart napisał/a:
Gdyby był rynek na takie samochody to pewnie ktoś by je oferował, producenci zatrudniają fachowców lepszych niż eksperci z heczheczu.
NIE.mi - Śro 27 Mar, 2013 +1
Nie ma lepszych!Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Ci fachowcy z wielkich koncernow wymyslili m.in takie przeboje rynkowe jak reno avantime czy audi a2siema - Śro 27 Mar, 2013 Warn dla Barta!karoluPL - Śro 27 Mar, 2013 multipla też była strzałem w 10tkę. albo kolano, jak kto woli Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Bart cie za to zastrzeliAnonymous - Śro 27 Mar, 2013 Bart się teraz samobiczuje za negowanie kompetencji HH.org Bart - Śro 27 Mar, 2013 W ramach pokuty - polecę cześkową celikę 10 znajomym Bart - Śro 27 Mar, 2013 edit - zapomniałem, ja nie mam znajomych Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 fak