Pirania - Czw 14 Sie, 2014 M - Czw 14 Sie, 2014 Straszny pisowiec z Ciebie KenetpP - Czw 14 Sie, 2014 masa krytyczna - jedyny efekt jaki spowodowała to jeszcze większe wkurwienie na rowerzysztów wśród kierowców, którzy przez ten bezsensowny event muszą np. stać 20 minut,
night skate - dokładnie jak jakarti pisze, coś jak gejparada, patrzcie UWAGA JADĘ na rolkach! wszystko spoko ale po co blokować ulicę, jaki to ma cel? bo chyba nie zwiększenie świadomości
co do słoików to ciesze się, że rodowici ze stolycy na szczurowiskach (cokolwiek masz na myśli) nie parkują bo też trzeba było by ich wygnać! Michał - Czw 14 Sie, 2014 co to jest szczurowisko ?
dobra wiem ... chodzi o mordor na domaniewskiej np ?Janusz - Czw 14 Sie, 2014
Michał napisał/a:
co to jest szczurowisko ?
dobra wiem ... chodzi o mordor na domaniewskiej np ?
Wawa to chyba jakiś alternatywny świat Kenet - Czw 14 Sie, 2014 Pisowiec bo mnie NS wkoorwia? Proszę o definicję "pisowca".Jakarti - Czw 14 Sie, 2014 Kenet,
maciek żartował bo zakwestionowałeś "status quo" M - Czw 14 Sie, 2014 PISowiec - osoba hejtujaca wszystkie fajne i europejskie inicjatywy, odrzucajaca postep i fajnosc, osoba smutna, zasciankowa, nienowoczesna.
(Ironia i Sarkazm included)Anonymous - Czw 14 Sie, 2014 oj to ze mnie pisowiec do kwadratu,nawet samochody mam nienowoczesne i niefajnePiTT - Pią 15 Sie, 2014 hehe
dojechalem bez problemow korkowych...
co prawda po polnocy ulice poblokowane z uwagi na jakis festyn w ciagu dnia
w chooj wielkie ciezarowy mijalem
a tak na marginesie, dawno nie spotalem tylu debili za kolkiem co dzisiejszego wieczoru w wawce
i niech mi ktos jeszcze powie ze tu sa normalni ludzi... nie wiem czy sloiki czy rodowici, wiem ze popierdoleni i to zdrowo Jakarti - Pią 15 Sie, 2014 to chyba parada sprzetu wojskowego - z hameryki nawet przyjechal
http://wiadomosci.onet.pl...polskiego/h52nsAnonymous - Pią 15 Sie, 2014 A to takie defilady to juz nie jest faszyzm i "w europie sie takich rzeczy nie robi" ??anjas - Pią 15 Sie, 2014 Nie wiem czy faszyzm, ale robienie takiej defilady to pomysł z głębokiej dupy. Korzyści niewielkie a koszty i straty ogromne.
A jeśli nawet potraktować ją jako prężenie muskułów w słabej sytuacji geopolitycznej to pokazywanie na defiladzie sprzętów z II wojny światowej mija się z celem, bo obca propaganda będzie tylko miała z tego polewkę.
Trochę tylko szkoda, że Ci, którzy piali z zachwytu kiedy Kaczyński organizował defiladę teraz zamilkli Anonymous - Pią 15 Sie, 2014 Troche szkoda, ze ci którzy za Kaczyńskiego krzyczeli ze to faszyzm teraz pieją z zachwytu ,ale nie od dzis wiadomo ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Tez uwazam ze to troche pomysł z dupy ale sprzętów z drugiej wojny to tam nie widziałem(oczywiście rzuciłem tylko okiem na zdjęcia,nie dane było mi zobaczyc na żywo)anjas - Pią 15 Sie, 2014 A kto pieje z zachwytu?