To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Pirania - Czw 14 Sie, 2014

xD
M - Czw 14 Sie, 2014

Straszny pisowiec z Ciebie Kenet
pP - Czw 14 Sie, 2014

masa krytyczna - jedyny efekt jaki spowodowała to jeszcze większe wkurwienie na rowerzysztów wśród kierowców, którzy przez ten bezsensowny event muszą np. stać 20 minut,

night skate - dokładnie jak jakarti pisze, coś jak gejparada, patrzcie UWAGA JADĘ na rolkach! wszystko spoko ale po co blokować ulicę, jaki to ma cel? bo chyba nie zwiększenie świadomości :D

co do słoików to ciesze się, że rodowici ze stolycy na szczurowiskach (cokolwiek masz na myśli) nie parkują :) bo też trzeba było by ich wygnać! :D

Michał - Czw 14 Sie, 2014

co to jest szczurowisko ?
dobra wiem ... chodzi o mordor na domaniewskiej np ?

Janusz - Czw 14 Sie, 2014

Michał napisał/a:
co to jest szczurowisko ?
dobra wiem ... chodzi o mordor na domaniewskiej np ?

Wawa to chyba jakiś alternatywny świat :D

Kenet - Czw 14 Sie, 2014

Pisowiec bo mnie NS wkoorwia? Proszę o definicję "pisowca".
Jakarti - Czw 14 Sie, 2014

Kenet,
maciek żartował bo zakwestionowałeś "status quo" :D

M - Czw 14 Sie, 2014

PISowiec - osoba hejtujaca wszystkie fajne i europejskie inicjatywy, odrzucajaca postep i fajnosc, osoba smutna, zasciankowa, nienowoczesna.

(Ironia i Sarkazm included)

Anonymous - Czw 14 Sie, 2014

oj to ze mnie pisowiec do kwadratu,nawet samochody mam nienowoczesne i niefajne
PiTT - Pią 15 Sie, 2014

hehe
dojechalem bez problemow korkowych...
co prawda po polnocy ulice poblokowane z uwagi na jakis festyn w ciagu dnia :D
w chooj wielkie ciezarowy mijalem :D

a tak na marginesie, dawno nie spotalem tylu debili za kolkiem co dzisiejszego wieczoru w wawce ;)
i niech mi ktos jeszcze powie ze tu sa normalni ludzi... nie wiem czy sloiki czy rodowici, wiem ze popierdoleni i to zdrowo ;D

Jakarti - Pią 15 Sie, 2014

to chyba parada sprzetu wojskowego - z hameryki nawet przyjechal :D

http://wiadomosci.onet.pl...polskiego/h52ns

Anonymous - Pią 15 Sie, 2014

A to takie defilady to juz nie jest faszyzm i "w europie sie takich rzeczy nie robi" ??
anjas - Pią 15 Sie, 2014

Nie wiem czy faszyzm, ale robienie takiej defilady to pomysł z głębokiej dupy. Korzyści niewielkie a koszty i straty ogromne.

A jeśli nawet potraktować ją jako prężenie muskułów w słabej sytuacji geopolitycznej to pokazywanie na defiladzie sprzętów z II wojny światowej mija się z celem, bo obca propaganda będzie tylko miała z tego polewkę.

Trochę tylko szkoda, że Ci, którzy piali z zachwytu kiedy Kaczyński organizował defiladę teraz zamilkli :)

Anonymous - Pią 15 Sie, 2014

Troche szkoda, ze ci którzy za Kaczyńskiego krzyczeli ze to faszyzm teraz pieją z zachwytu ;D ,ale nie od dzis wiadomo ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Tez uwazam ze to troche pomysł z dupy ale sprzętów z drugiej wojny to tam nie widziałem(oczywiście rzuciłem tylko okiem na zdjęcia,nie dane było mi zobaczyc na żywo)

anjas - Pią 15 Sie, 2014

A kto pieje z zachwytu?

Był sprzęt i z I i z III WŚ