jozekrj - Czw 01 Lip, 2010 w każdym dobrym sklepie metalowym dostaniesz od rekikrz_p - Czw 01 Lip, 2010 sklep mam już namierzony, powinni mieć coś w ten deseń, ale na imbus
to bez różnicy, ważne aby reszta parametrów się zgadzałaJakarti - Pią 02 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Jakarti napisał/a:
its not 701 - its OIL
710 chyba miałeś na myśli
zgadza sie Bad-i - Sob 03 Lip, 2010 nie rozumiem czemu ten temat ma tyle stron, odpowiedz jest prosta:
Chcę się dowiedzieć wszystkiego na temat układów hamulcowych w VTS, 106 i innej wszelakiej maści hotów które można spotkać tu na forum
pierwsze pytanie dotyczy VTS 96->
Katalogi podają dwa rodzaje systemów hamulcowych ATE oraz BENDIX
Co za tym idzie dostępne są dwa rodzaje klocków o różnych parametrach głównie długość dla ATE 142mm dla Bendix'a 105mm
Jakie są właściwe rozmiary klocków przód/tył ?
Czy obie info są poprawne ? Jak rozpoznać który system jest w którym aucie ?
Jakie są rozmiary tarcz dla tego auta ?
btw - wiem, że odpowiedzią na wszystko jest CARBON LOREJN oraz antracyt
ale może ktoś powie coś więcej kamil - Wto 27 Lip, 2010 140, 1 przód
105 tył
tarcza 247mm - sporo osób montuje większe tarcze 266mm z 206 s16, 307Anonymous - Wto 27 Lip, 2010
kamil napisał/a:
140, 1 przód
105 tył
tarcza 247mm - sporo osób montuje większe tarcze 266mm z 206 s16, 307
większe tarcze ale pod ten sam zacisk ?
każdy VTS jeździ na takich klockach jak podałeś ?
tak samo jest w 106 gti ?saxorulez - Wto 27 Lip, 2010 tntech.pl,
większe tarcze pod nowy zacisk z innych modeli Puga/Citroena
klocki TRW ok, ale na tarcze zdazaly mi sie reklamacje rozne.
tarcze ferodo nie mialem do czyniania jarek-malopolska - Nie 01 Sie, 2010 Spróbój klocki ATE ja jestem zadowolony Anonymous - Nie 01 Sie, 2010 klocek - ate, trw, ferodo i wiele innych jeszcze się nada biorą pod uwagę, że to auto do jazdy z ptk A do B, a nie do upalania
z tarczami podobnie można kupić coś tańszego i też w zupełności styka
takie moje skromne zdanie
btw - jak byś się zdecydował na jakiś zestaw z allegro to pisz może uda się obniżyć trochę jego cenę jarek-malopolska - Sob 07 Sie, 2010 Dziś na Lubeni rzucił mi się w oczy pewien napis... i pomyślałem, że to jest odpwiednie miejsce aby go umieścić.. a więc po raz kolejny zastanawiając się skąd tyle stron w tym temacie, podsuwamy gotowe rozwiązanie, ze specjalą dedykacją dla martina:
martin.h - Sob 07 Sie, 2010 Jarek, ja mam taką samą koszulkę