To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

monopolak - Pią 31 Maj, 2013

że błoto to rozumiem, ale po co od razu ta świnia ? dziwne, że ze 150ciu podobnych postów zabolał Cie ten jeden :rotfl:

ok, żeby nie było offtopu, nie obraziłem się i już jestem spokojny

Jakarti - Pią 31 Maj, 2013

monopolak napisał/a:
ale po co od razu ta świnia

może być jak motorem w kury ale nie wiem czy wtedy nie obrazisz się za motor albo kury..

M - Pią 31 Maj, 2013

KNP do góry :) Good news.
http://natemat.pl/63261,p...-korwin-mikkego

pum - Pią 31 Maj, 2013

monopolak napisał/a:
z poganami przegiął pałę, to po prostu brak wychowania, dobrze, że nie rzucają ku**ami

przepraszam cię bardzo czy oni grają w kościele? to kościół przylazł pod boisko i se śpiewa. oni se mogą śpiewać, tamci mogą se grać w piłkę.

pum napisał/a:
monopolak napisał/a:
z poganami przegiął pałę, to po prostu brak wychowania, dobrze, że nie rzucają ku**ami

przepraszam cię bardzo czy oni grają w kościele? to kościół przylazł pod boisko i se śpiewa. oni se mogą śpiewać, tamci mogą se grać w piłkę.

i powiedz jeszcze, że przez te +- dwie godziny byli w szczytowej formie i ni jak nie mogli się wstrzymać :) proszę cię bardzo, nie osłabiaj mnie

arssss - Pią 31 Maj, 2013

monopolak, A dlaczego mieli się wstrzymywać?
pum - Pią 31 Maj, 2013

ale z jakiego powodu mieli się powstrzymywać i od czego?
bo ksiądz ze swoją ekipą poszedł na przechadzkę to wszyscy wokół mają klęczeć? bez jaj... jakby wpadli z tą piłką w procesję to już jest coś nie tak, ale skoro grają na boisku?

żyj i daj żyć innym...

arssss - Pią 31 Maj, 2013

Cytat:
Mi się najbardziej wydaje przykry fakt, że ludzie utracili wyczucie - jakie zachowanie jest pogańskie, a jakie nasze, chrześcijańskie. Bo granie w piłkę nożną gdy obok przechodzi procesja Bożego Ciała jest ewidentnie aktem postawy pogańskiej. Akt takiej postawy wydarzony na Ursynowie, w dzielnicy Warszawy która jest w bardzo dużym odsetku zamieszała przez dzieci i wnuki ubeków i esbeków oraz masonów warszawskich - ma dodatkowy smaczek sensacyjny. Zauważyłem to idąc w procesji, to było olsnienie - i dlatego spontanicznie wyciągnąłem kamerę, sfilmowałem 86-sekundowy film, umieściłem w internecie i... gmach Wielkiej Ubeckiej, Esbeckiej i Masońskiej Warszawy doznał kolejnej rysy. Dlatego ONI się tak pieklą - tam na FF-rondzie i na wielu forach internetowych. ONI czują, że ten ICHNI gmach się musi kiedyś zawalić, bo Bóg tak chce. Zaczęło się od Krzyża przed pałacem namiestnikowskim wzniesionym przez masonów, a skończy na statule Maryi na czubku Pałacu Kultury i Nauki wzniesionym przez Stalina.
+ Amen!
:wall: :wall: :wall: :wall: komentarz autora do filmiku
Sibu - Pią 31 Maj, 2013

Kolejny człowiek chory na poprzednią epokę.
PiTT - Pią 31 Maj, 2013

właśnie kurde, przewdziwy chrześcijanin idzie do kościoła a dopiero potem napi@rdala się w 3 dupy i katuje żonę i dzieci
nie każdy chrześcijanin jest przecież taki sam :D
nie każdy muzumianin jest także taki sam... ale oni na serio się dobrze pogrzani, niech wypi@rdalają!

:rotfl:

pum rzucasz się jak bym to ja ustawił tą mszę :rotfl: a chodzi mi tylko o to napi**dalanie piłką w siatkę :crazy: z resztą cała ta akcja lata mi bardzo nisko, ja na ich miejscu po prostu odczekałbym aż skończy się msza, a autor filmu to oszołom, tyle
pum - Pią 31 Maj, 2013

kiedy ja jestem całkowicie spokojny.
dzik - Pią 31 Maj, 2013

monopolak napisał/a:
pum rzucasz się jak bym to ja ustawił tą mszę :rotfl: a chodzi mi tylko o to napi**dalanie piłką w siatkę :crazy: z resztą cała ta akcja lata mi bardzo nisko, ja na ich miejscu po prostu odczekałbym aż skończy się msza, a autor filmu to oszołom, tyle

Weź się zastanów. Trzymasz poziom mohera z filmu. Chłopaki nikomu nie wchodzili w drogę tylko grali na boisku. To zakłóca imprezę kościelna?

Pozatym jesteś trollem i głosuję za zakończeniem tego konta bo nic nie wnosi a tylko sieje zamęt.

dzik napisał/a:
monopolak napisał/a:

Weź się zastanów. Trzymasz poziom mohera z filmu. Chłopaki nikomu nie wchodzili w drogę tylko grali na boisku. To zakłóca imprezę kościelna?

Pozatym jesteś trollem i głosuję za zakończeniem tego konta bo nic nie wnosi a tylko sieje zamęt.

aaaaa w sumie masz rację, yebane zbiegowisko
trolami nazywaj kolegów, a decyzje admina oczywiście uszanuje

PiTT - Pią 31 Maj, 2013

:D
ale tak na dobrą sprawę to wolny kraj tak, równie dobrze mogli sobie odpalić boomboxa i grzać kiełbaski na grilu bo srają na to co się dzieje obok
powinien powstać filmik nagrany z drugiej strony jak chłopakom ktoś przeszkadza w grze, drąc japę przez mikrofon :rotfl: