Kupiony niedaleko rottweil, wywoławcza za niego była 3.400 eur
takze kosz samego zakupu tam był w okolicach 13k pln
Dobry hajs za takie auto Młody Papież - Pią 09 Sty, 2009 fajny fajny taki sporcik
ciekawe jak od strony mechanicznej...anjas - Pią 09 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Możemy zorganizować widzenie sam na sam
uuu, coś wisi w powietrzu...PieQt - Pią 09 Sty, 2009
tą zastawke jakieś pół roku temu, może troche wiecej kupił chłopaczek"z garaży". dał za nią ok 10kzł... wpakowął ją do garażu i grzebaliii... i grzebaliii... i grzebali... wystartowali wkońcu w jakimś RallySprincie... jeden przejazd i coś padło... spowrotem do garażu
na garażach jest taka zasada, że ja wychodze ostatni ale wtedy oni przesiadywali jeszcze dłużej... ja 23... oni jeszcze siedzą... to następnego dnia... ja 24... oni siedzą... ja 1 oni siedzą... nie wiem czy tam nie zamieszkali... i tak było min tydzień przed każdym sprintem... i z tych startów co ja widziałem to ani razu nie ukończyli bo zawsze się coś z nią stało... Zastanawiałęm się czemu już nie grzebią zastawki... ciekawe za ile to sprzedadzą... i kto bedize następny
ot taka ciekawostka martin.h - Pią 09 Sty, 2009 Ładne Rallye S2:
A co to za dziwadło w miejscu rozporki??I co to sa spręzyny rykoszetowe???Niemy - Pią 09 Sty, 2009 amor w rozpórce? a czemu nie na sztywno??Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 http://www.autoscout24.pl...id=bpvqxdesmomj OCB? dlaczego tak tanio?