To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Uki - Sob 31 Mar, 2012

Witam, mam na imię Łukasz jestem z Warszawy, dokładnie dzielnica Wawer ;) Poruszam się czarna 206 GTi. Na forum wskoczyłem, po zobaczeniu naklejki na aucie jednego kolegi z klubu206 (biała 206). Co do mojego autko to mam związane z nim małe plany pod względem mocy, mody wizualne już zakończyłem (dużo nie było, nie jestem zwolennikiem laminatów itp ;) , ładna ori felga itp i wystarczy) Zresztą pochwalę się jak założę temat. WITAJCIE ^_^
Barejka - Sob 31 Mar, 2012

prawie wzorowe przywitanie, proponuje to podkleic ;D
Witaj ;)

pum - Sob 31 Mar, 2012

Uki napisał/a:
Zresztą pochwalę się jak założę temat.

na to czeba zasłużyć ;)

Witaj

Uki - Sob 31 Mar, 2012

pumfkp napisał/a:
Uki napisał/a:
Zresztą pochwalę się jak założę temat.

na to czeba zasłużyć ;)

Witaj

Tak, wiem ;) Mam nadzieję, że będę miał ten zaszczyt ^_^ :P

Anonymous - Sob 31 Mar, 2012

Witaj , myślę że możesz wkupić się w w nasze łaski za pomocą zdjęci siostry, oczywiście nie musi być ubrana ;D
Michał - Sob 31 Mar, 2012

wystarczy nam twoja siostra z kutasem w awatarze
to juz nie jest smieszne ... !!
warnik poszet - jeszcze dwa i na 2 tygi pożegnasz sie z forum.

Anonymous - Sob 31 Mar, 2012

Idź sobie komputer wentylować :wall:
Michał - Sob 31 Mar, 2012

a ty mózg
Janusz - Sob 31 Mar, 2012

Uki dawaj foty tego puga tutaj, ocenimy czy juz wiocha czy jeszcze będą z Ciebie ludzie :D bo na możliwość pochwalenia sie w innym temacie możesz dłuuuuuuuugo czekać :)
Jacek - Sob 31 Mar, 2012

dzień dobry,
jak ma chińskie dodatki to se daruj :]

Uki - Sob 31 Mar, 2012

Luz, ja nie z tych co lubią takie dodatki :)

Na razie mogę się pochwalić tą fotką z telefonu. Może napisze co było w nim zmienione, no więc pug jest przedliftowy, żeby poprawić mu wygląd została wymieniona kratka zderzaka na plaster miodu z polifta, tak samo tylne lampy polift (wcześniej były lampy ledowe od poprzedniego właściciela, ale wyskoczyły z racji tego, że to nie moja baja) Z przodu są angel eyesy, na razie zostają bo dobrze świecą i myślę, że dobrze się prezentują z całością (jak bym miał zmieniać to na ori z czarnym wkładem). Przyciemnione komplet szybek delikatnie na czarny (3M Panther), hokej zderzaka przód od Astry. No i felgi od wersji RC 17 " Atlantis, aktualnie są w renowacji i na dniach odbieram, malowane na grafit połysk :) To by było na tyle jeżeli chodzi o wizualne zmiany. Wnętrze nie potrzebuje jakiejkolwiek zmiany bo jest fajne (półskóra, szara alcantara).

A no i do uzupełnienia wjedzie gwint KW, a tylna belka obniżona i amor KW i to tyle :) Jak będą felgi to będą ciekawsze fotki całego auta.

no name - Sob 31 Mar, 2012

Przednie lampy niszczą system :/

Witam na forum

Uki - Sob 31 Mar, 2012

Myślę, że pod koniec tygodnia już felgi będą na aucie to będą aktualne zdjęcia, na tych parę elementów jest już wymienionych (kratka zderzaka, lampy tył..)

was79 - Sob 31 Mar, 2012

Kiedyś już padło podsumowanie tych świateł:

AndreXSi napisał/a:
Cartoon napisał/a:
EngelEyes

Uki - Sob 31 Mar, 2012

heheh dobre :P Engele też były jak kupiłem, tak jak napisałem wyżej być może zostaną zmienione na oryginalne z czarnym środkiem, ale na razie z tymi latam jakie są ;)